LOADING

Type to search

AI. NEWS FEATURED STIRI

Samsung inaugurează un Galaxy AI Café în România

Share

Samsung Electronics deschide Galaxy AI Café în Iulius Mall Cluj, unde vizitatorii pot descoperi și testa cele mai recente funcții AI ale produselor Samsung, într-un ambient relaxant și prietenos, în timp ce se bucură de o cafea de specialitate.

Hub pentru comunitatea pasionaților de tehnologie

Galaxy AI Café este adresat în special Generației Z și oferă un spațiu unde aceștia să exploreze ecosistemul Samsung Galaxy AI. Cafeneaua va fi deschisă pe toată durata verii, din 1 iulie până pe 30 septembrie, în Cluj-Napoca, gazdă a numeroase festivaluri și evenimente culturale.

„Suntem încântați să aducem conceptul Galaxy AI Café în România, la Cluj-Napoca, un oraș plin de viață și energie. Ne dorim să democratizăm accesul oamenilor la inteligența artificială prin crearea unui spațiu în care să explorăm împreună cum AI poate transforma modul în care comunicăm și interacționăm,” declară Tiberiu Dobre, Vicepreședinte al Samsung Electronics în România & Bulgaria

„Parteneriatul cu Samsung pentru deschiderea Galaxy AI Café reprezintă o oportunitate excelentă de a oferi vizitatorilor noștri o experiență inedită. La Iulius Mall Cluj, ne propunem să aducem cele mai inovatoare și captivante activități pentru comunitatea noastră, iar acest proiect se aliniează perfect cu viziunea noastră,” a declarat Bogdan Bălteanu, Head of Media Sales IULIUS.

Experiențe AI personalizate și activități surpriză

Vizitatorii Galaxy AI Café vor avea ocazia să testeze cele mai recente dispozitive Samsung, precum Galaxy Z Flip6 și Galaxy Z Fold6. Aceste produse revoluționare combină tehnologia AI cu designul pliabil, schimbând modul în care interacționăm cu smartphone-urile. Funcții precum FlexCam cu zoom automat, Note Assist și Circle to Search demonstrează cum tehnologia AI poate simplifica activitățile zilnice. De asemenea, tehnologia Galaxy AI este disponibilă și pe alte flagship-uri Samsung, cum ar fi Galaxy S24 și S23, disponibile la Galaxy AI Café.

Pe lângă testarea produselor, vizitatorii se vor bucura de surprize și activități interactive și vor avea șansa de a câștiga premii.

Cel mai mare ecran LED din Europa

Un punct de atracție al Galaxy AI Café îl reprezintă ecranul LED din seria Samsung XHB, cel mai mare din Europa. Ecranul inovator, rezistent la intemperii și eficient energetic, oferă o experiență vizuală clară și vibrantă în orice moment al zilei.

Primul Galaxy AI Café din România

Galaxy AI Café din Cluj-Napoca este un concept global al Samsung de a aduce tehnologia AI mai aproape de oameni, implementată în diverse capitale europene și internaționale, și reprezintă primul proiect de acest tip în România.

Până pe 30 septembrie, Galaxy AI Café din Iulius Mall Cluj vă așteaptă să explorați fascinantul univers al Galaxy AI și să vă bucurați de activități și surprize pregătite special pentru vizitatori.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: Samsung Newsroom sau Samsung.com/ro.

 

 

Tags:

You Might also Like