LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

HONOR X8, disponibil în rețeaua națională Vodafone

Share

Telefonul HONOR X8 este disponibil în rețeaua națională a Vodafone în două culori: Midnight Black și Ocean Blue.

HONOR X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe care depășesc așteptările. Modelul X8 rulează pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS).

HONOR X8 este disponibil atât online, pe www.vodafone.ro, cât și în toate magazinele Vodafone din întreaga țară. Pe lângă rețeaua Vodafone, modelul X8 se regăsește și în lanțurile de magazine Orange, Altex, eMag și Media Galaxy.

HONOR X8 a fost proiectat cu o carcasă ultra ușoară, cu un design cu margini plate și colțuri rotunjite elegante pe toate cele patru laturi.

Modelul dispune de un ecran HONOR FullView de 6,7 inchi cu claritate sporită și o experiență realistă de vizionare, ideală pentru urmărirea filmelor, gaming și fotografii. Modelul are o configurație de cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecție de 2m și o cameră Bokeh cu detecție de 2m.

HONOR X8 este dotat cu Qualcomm Snapdragon 680, un procesor avansat cu 6 nuclee și cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM, permițând utilizatorilor să folosească multiple funcții ale telefonului și aplicații în același timp.

HONOR X8 are o baterie de 4000 mAh, cu redare de până la 13 ore de conținut video YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming la o singură încărcare. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de video online.

Tags:

You Might also Like