Intracom Telecom livrează tehnologia sa FWA WiBAS G5 mmWave către Peoples Wireless din America de Nord

59

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat furnizarea platformei sale avansate de a 5-a generație Fixed Wireless Access (FWA), WiBAS™ G5, la frecvențe mmWave, către Peoples Wireless, prin intermediul Winncom Technologies, partenerul distribuitor de soluții de rețea al companiei în America de Nord.

Mai concret, Peoples Wireless a decis să înceapă implementarea tehnologiei FWA de la Intracom Telecom, WiBAS™ G5 evo-BS și WiBAS™ G5 Connect+, în banda de frecvențe de 24 GHz, după ce a efectuat teste îndelungate pe teren. WiBAS™ G5 a demonstrat o fiabilitate remarcabilă, o performanță excelentă și o capacitate de top la distanțe mari, răspunzând cu succes cerințelor clienților. Această nouă generație de stații radio Point-to-MultiPoint cu frecvență mmWave va permite rețelei Peoples Wireless să deservească mai bine abonații casnici și de afaceri.

Keith Kindle, Director Wireless Operations la Peoples Wireless, a declarat: „Căutăm în mod constant noi tehnologii pentru a crește lărgimea de bandă pentru clienții noștri din zonele rurale din estul Texasului și pentru a contribui la reducerea decalajului digital. Produsul WiBAS™ de la Intracom Telecom s-a potrivit perfect oferind capacitatea atât de necesară pe care clienții noștri o cer și o merită.”

Mike Cook, Vice President Business Development la Winncom Technologies, a declarat: „În sprijinul parteneriatului nostru cu Peoples Wireless, suntem mereu în căutare de soluții tehnologice de ultimă generație pentru a oferi diversitate în ceea ce privește opțiunile de implementare a rețelelor, iar soluția WiBAS™ G5 mmWave 24 GHz FWA s-a dovedit a fi o soluție ideală.”

Dharminder Chanana, Directorul General al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a comentat: „Suntem încântați de faptul că parteneriatul cu Winncom Technologies se dovedește deja a fi unul fructuos și așteptăm cu entuziasm continuarea expansiunii noastre în America de Nord. Capabilitățile de neegalat ale sistemului nostru, capacitatea și performanțele de top la distanțe foarte mari vor aduce o valoare deosebită pentru Peoples. Suntem încântați de alegerea și decizia lor strategică de a investi în banda de 24 GHz.”