LOADING

Type to search

STIRI TECH

Intracom Telecom livrează tehnologia sa FWA WiBAS G5 mmWave către Peoples Wireless din America de Nord

Share

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat furnizarea platformei sale avansate de a 5-a generație Fixed Wireless Access (FWA), WiBAS™ G5, la frecvențe mmWave, către Peoples Wireless, prin intermediul Winncom Technologies, partenerul distribuitor de soluții de rețea al companiei în America de Nord.

Mai concret, Peoples Wireless a decis să înceapă implementarea tehnologiei FWA de la Intracom Telecom, WiBAS™ G5 evo-BS și WiBAS™ G5 Connect+, în banda de frecvențe de 24 GHz, după ce a efectuat teste îndelungate pe teren. WiBAS™ G5 a demonstrat o fiabilitate remarcabilă, o performanță excelentă și o capacitate de top la distanțe mari, răspunzând cu succes cerințelor clienților. Această nouă generație de stații radio Point-to-MultiPoint cu frecvență mmWave va permite rețelei Peoples Wireless să deservească mai bine abonații casnici și de afaceri.

Keith Kindle, Director Wireless Operations la Peoples Wireless, a declarat: “Căutăm în mod constant noi tehnologii pentru a crește lărgimea de bandă pentru clienții noștri din zonele rurale din estul Texasului și pentru a contribui la reducerea decalajului digital. Produsul WiBAS™ de la Intracom Telecom s-a potrivit perfect oferind capacitatea atât de necesară pe care clienții noștri o cer și o merită.”

Mike Cook, Vice President Business Development la Winncom Technologies, a declarat: “În sprijinul parteneriatului nostru cu Peoples Wireless, suntem mereu în căutare de soluții tehnologice de ultimă generație pentru a oferi diversitate în ceea ce privește opțiunile de implementare a rețelelor, iar soluția WiBAS™ G5 mmWave 24 GHz FWA s-a dovedit a fi o soluție ideală.”

Dharminder Chanana, Directorul General al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a comentat: “Suntem încântați de faptul că parteneriatul cu Winncom Technologies se dovedește deja a fi unul fructuos și așteptăm cu entuziasm continuarea expansiunii noastre în America de Nord. Capabilitățile de neegalat ale sistemului nostru, capacitatea și performanțele de top la distanțe foarte mari vor aduce o valoare deosebită pentru Peoples. Suntem încântați de alegerea și decizia lor strategică de a investi în banda de 24 GHz.”

Tags:

You Might also Like