LOADING

Type to search

STIRI TECH

Intracom Telecom a finalizat cu succes un proiect de securitate fizică pentru Aeroportul Internațional din Atena

Share

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții tehnologice, anunță finalizarea sistemului PSIM pentru Aeroportul Internațional din Atena (AIA), realizând sinteza unei imagini operaționale comune și a unei cunoașteri a situației de securitate și siguranță pentru infrastructura critică a AIA.

Nucleul sistemului se bazează pe platforma software de comandă și control cu numele distinct SISC2, o realizare tehnologică dezvoltată de Intracom Telecom, care integrează-procesează-analizează datele cinematice și pistele detectate la sol. Singurul scop al soluției este detectarea timpurie a intruziunilor și declanșarea automată a alarmelor și alertelor în centrele de operațiuni de securitate, cu scopul de a consolida capacitatea de prevenire a Aeroportului International din Atena în ceea ce privește amenințările de origine umană și dezastrele naturale.

Kostas Kardaras, Director al Departamentului de Securitate și Sisteme Integrate al Intracom Telecom, a declarat: “Sistemul a fost finalizat și pus în funcțiune cu succes după o intensă activitate de parametrizare – optimizare – testare atât pe teren, cât și în centrele de operațiuni de securitate și de administrare ale Aeroportului Internațional din Atena, cu ajutorul executivilor AIA, împreună cu inginerii de mare calibru ai departamentului SIS al Intracom Telecom. Suntem onorați că AIA ne-a acordat încrederea de a furniza tehnologia noastră avansată pentru un proiect atât de important.”

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *