LOADING

Type to search

TECH

Intracom Telecom încheie un parteneriat de distribuție cu 802 Networks

Share

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a încheiat un parteneriat cu 802 Networks, un distribuitor cu valoare adăugată pentru rețele wireless, pentru a consolida promovarea soluțiilor avansate FWA & E-Band ale Intracom Telecom în Belgia și Olanda.

În cadrul acestui parteneriat, 802 Networks va poziționa și va promova pe piețele sale sistemul radio WiBAS™ G5, o familie de produse FWA de top pe frecvențe mmWave, și UltraLink™-GX80, o stație radio E-Band cu acoperire largă și capacitate mare, pentru utilizare în cazuri care necesită conectivitate de mare viteză, acoperire largă și fiabilitate. WISP, municipalitățile, agențiile de securitate și supraveghere și organizațiile de gestionare a instalațiilor vor beneficia de caracteristicile unice ale produselor, care au deja referințe de mii de radiouri instalate în întreaga lume.

Intracom Telecom a încercat să extindă piețele pentru produsele sale de rețea de top, iar 802 Networks a căutat să aducă clienților săi idei noi și branduri de încredere. Echipele celor două companii vor combina competențe și cunoștințe complementare pentru a crea o ofertă de valoare pentru clienții de pe piețele menționate.

Intracom Telecom a acumulat expertiză în ultimii 20 de ani în furnizarea de soluții inovatoare de acces wireless, dezvoltând și implementând cu succes sistemele sale cu numeroși operatori din Europa, Asia de Sud-Est și Africa, răspunzând cererii în continuă creștere de servicii de acces în bandă largă.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *