LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

HONOR a lansat smartphone-ul Magic5 Lite

Share

HONOR a lansat smartphone-ul Magic5 Lite. Dispozitivul dispune de un ecran OLED curbat de 120 Hz, o baterie durabilă de mare capacitate și platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon® 695 5G, toate acestea încorporate într-un smartphone subțire, ușor, portabil, care poate încăpea cu ușurință în buzunare înguste. Disponibil la un preț accesibil, HONOR Magic5 Lite este pregătit să facă tehnologia mai accesibilă cu o producție fiabilă pentru utilizatorii din întreaga lume. HONOR Magic5 Lite este disponibil în România începând de astăzi, 15 februarie 2023, la un preț recomandat de 1.799 ron.

Ecranul curbat OLED de 6,67 inchi al HONOR Magic5 Lite suportă o rezoluție de 2400×1080 pixeli și afișează până la 1,07 miliarde de culori pentru a reproduce imagini incredibil de detaliate și în culori vibrante. Dispozitivul oferă un raport ecran-corp excepțional de 93% și o experiență de vizionare captivantă, atât pentru divertisment, lucru sau studiu.

Pentru jocurile în care sunt necesare reflexe rapide, utilizatorii vor aprecia capacitatea de reacție a ecranului HONOR Magic5 Lite, care suportă o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, permițând dispozitivului să înregistreze și să reacționeze aproape instantaneu. Ținând dispozitivul cu o singură mână, HONOR Magic5 Lite oferă un sistem inovator de prevenire a atingerilor greșite, activat de tehnologia AI, pentru a preveni neplăcerile inutile cauzate de intrările accidentale ale utilizatorului.

Certificat de TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, ecranul smartphone-ului HONOR Magic5 Lite este ușor de privit și dispune de tehnologia PWM 1920Hz dimming care previne fenomenul de pâlpâire a ecranului, atenuând și mai mult oboseala ochilor ca urmare a utilizării prelungite.

Design excepțional de subțire și o baterie de lungă durată într-un singur dispozitiv

Inspirat din seria HONOR Magic, HONOR Magic5 Lite are pe partea din spate un design al camerei sub forma unui inel circular Matrix Star Ring, care captivează privitorii în timp ce îi captează. Inelul Matrix Star Ring deține o cameră principală ultraclară de 64MP, o cameră Wide de 5MP și o cameră Macro de 2MP care le permite utilizatorilor să își surprindă viața de zi cu zi prin fotografii și videoclipuri care pot fi împărtășite cu prietenii și familia prin simpla apăsare a unui buton.

În ciuda faptului că are o grosime de doar 7,9 mm și o greutate de 175 g, HONOR Magic5 Lite dispune de o baterie ultra-mare de 5100 mAh care suportă până la 29 de ore de streaming YouTube Music, 24 de ore de streaming pe YouTube, 19 ore de navigare pe TikTok, până la 21 de ore de explorare a rețelelor sociale sau 11 ore de jocuri, printr-o singură încărcare, devenind dispozitivul perfect pentru utilizatorii care preferă să rămână activi pe tot parcursul zilei, fără să se îngrijoreze că rămân fără baterie. Cu doar 30 de minute de încărcare, HONOR Magic5 Lite oferă 12,5 ore de streaming video, scutindu-i pe utilizatori de grija descărcării bateriei.

Experiență lină cu HONOR RAM Turbo

Dispunând de cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon® 695 5G, HONOR Magic5 Lite oferă performanțe solide pentru aplicațiile de productivitate și divertisment. Experiența utilizatorului este îmbunătățită și mai mult de HONOR RAM Turbo, care permite smartphone-ului să utilizeze o secțiune a spațiului de stocare ca RAM pentru a menține mai multe aplicații active pentru un multitasking mai eficient.

Rulând sistemul de operare Magic UI 6.1 bazat pe Android 12, HONOR Magic5 Lite este prevăzut cu un Motor Anti-aging care minimizează degradarea performanței în timp pentru a asigura o experiență de utilizare constantă și inteligentă. Dispunând de HONOR Share și Multi-Screen Collaboration, HONOR Magic5 Lite permite transferuri rapide de fișiere și multitasking eficient pe toate dispozitivele HONOR, inclusiv smartphone-uri, laptopuri și tablete, aducând utilizatorilor o productivitate de neegalat.

Preț și disponibilitate

Conceput pentru un public preocupat de design, HONOR Magic5 Lite este disponibil în trei culori uimitoare: Titanium Silver, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 februarie 2023, HONOR Magic5 Lite va putea fi achiziționat de la operatori și retaileri  la un preț accesibil începând cu 1,799 ron. Pentru detalii despre disponibilitatea în locațiile partenere, vă rugăm să consultați oferta fiecărui operator.  

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *