LOADING

Type to search

TECH

AXIS Q6318-LE – cameră PTZ cu cel mai rapid zoom de pe piață

Share

Axis Communications a lansat Q6318-LE, o cameră PTZ de mare viteză prevăzută cu sistem de iluminare în infraroșu (IR) și funcție de vedere pe timp de zi/noapte pentru supravegherea în condiții de întuneric deplin. Camera este ideală pentru supravegherea în mediile urbane, oferind o rezoluție 4K UHD superioară și un senzor de 1/2″ cu zoom optic de 31x.

Această cameră de performanță înaltă este prevăzută cu focalizare laser, pentru o eficiență precisă chiar și în condiții de întuneric. De asemenea, aplicația AXIS Object Analytics face posibilă detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor – totul adaptat la nevoile de supraveghere specifice.

AXIS Q6318-LE include aplicația de urmărire automată Autotracking 2 cu funcție de urmărire, precum și o funcție de ajutor la orientare cu suprapuneri dinamice pentru urmărirea activă a obiectelor și orientarea rapidă.

În plus, camera este prevăzută cu un modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2, care garantează stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice.

Caracteristicile principale includ:

  • Senzor de 1/2″ cu zoom optic de 31x;
  • Sistem de iluminare IR și funcție de vedere pe timp de zi/noapte;
  • AXIS Object Analytics, Autotracking 2;
  • Focalizare laser pentru o focalizare precisă;
  • Modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

Această cameră acceptă conexiunile prin fibră optică și PoE, permițând instalarea ușoară și realizarea de conexiuni pe distanță lungă. Totodată, dispune de două zone de temperatură pentru economisirea energiei, care sunt extrem de utile atunci când este alimentată folosind panouri solare sau baterii. Pentru rentabilizarea operațiunilor, trebuie doar să alegeți unul dintre cele două intervale de temperatură diferite.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *