LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

ANCOM consultă noi reglementări privind resursele de numerotație și portabilitatea numerelor  

Share

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) consultă noi reglementări privind resursele de numerotație și portabilitatea numerelor. Autoritatea a publicat, spre consultare, două proiecte de decizie pentru reglementarea unor aspecte din domeniul resurselor de numerotație și din domeniul portabilității numerelor.

Revizuirea reglementărilor secundare aferente administrării și gestionării resurselor de numerotație și portabilității numerelor este necesară pentru corelarea cu dispozițiile legale primare ca urmare a adoptării Legii nr. 198/2022 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice.

Proiectul Deciziei Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul resurselor de numerotație și Proiectul Deciziei Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații pentru stabilirea regulilor de acordare a unor despăgubiri abonaților afectați de nerespectarea obligațiilor legale privitoare la portabilitatea numerelor, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul portabilității numerelor pot fi consultate aici, persoanele interesate fiind invitate să formuleze şi să transmită observaţii şi propuneri până la data de 16.01.2023.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *