LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED

Monitorul BenQ PhotoVue SW321C obţine certificarea TUV Rheinland Anti-Reflex

Share

Monitorul BenQ PhotoVue SW321C a fost certificat de TUV Rheinland pentru performanțe anti-strălucire și anti-reflex remarcabile, garantând rezultate profesionale pentru fotografi și editori video.

“Utilizând panoul A.R.T. care respectă certificarea TUV Rheinland, BenQ SW321C este primul monitor ce asigură profesioniștilor un afișaj care elimină strălucirea și reflexia pentru a simula pe ecran experiențele vizuale ce imită textura hârtiei”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. “În plus, cu software-ul exclusiv BenQ Paper Colour Sync, se păstrează consistența culorilor de la ecran la imprimare.”

Dezvoltat de producătorul de ecrane AU Optronics, A.R.T. oferă imagini realiste și clare, folosind pe suprafața ecranului un strat anti-reflexie ce ajută la protecția ochilor, oferind un confort ridicat în condiții de iluminare ambientală variate. Astfel, A.R.T. a devenit primul beneficiar al certificării “fără reflexie” din partea TUV Rheinland, cea mai importantă autoritate mondială în materie de testare și certificare a siguranței.

Bazată pe numeroase reglementări internaționale stricte, certificarea anti-reflexie de la TUV Rheinland recunoaște în mod semnificativ performanța superioară a raportului de contrast ambiental (ACR) al SW321C, asigurând o calitate superioară a imaginii în condiții de iluminare puternică și de diverse surse de lumină ambientală.

Fiind de ani de zile printre cele mai populare monitoare profesionale pentru fotografi și editori video, BenQ SW321C dispune de tehnologia exclusivă AQCOLOR pentru performanțe de culoare la standarde industriale, cu uniformitate și consistență a culorilor calibrate de experți, oferind cea mai bună platformă pentru editare foto și tipărire.

BenQ SW321C utilizează panoul A.R.T. pentru a produce un efect asemănător cu cel al hârtiei. Acest efect împreună cu software-ul BenQ Paper Colour Sync, asigură că fotografiile arată pe ecran exact ca cele de pe hârtie.

Oferind fotografilor și videografilor cele mai bune experiențe creative, cu o consistență a culorilor care simulează textura hârtiei pe ecran, BenQ va utiliza panoul A.R.T. pe toate modelele sale SW, pentru o performanță cromatică de neegalat, dincolo de standardul industriei.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *