LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS STIRI

Telekom Romania Mobile lansează noi oferte atractive pentru toți clienții, cu extra beneficii în online

Share

Telekom Romania Mobile lansează o noua ofertă, disponibilă până pe 18 iunie 2024, cu o selecție extinsă de beneficii care răspund nevoilor de comunicare ale tuturor categoriilor de clienți.

Utilizatorii de cartele preplătite beneficiază de net, minute și sms-uri nelimitate național, precum și de minute internaționale incluse în fiecare opțiune din portofoliul național de achiziție.  În plus, orice reîncărcare de minim 5 euro credit, efectuată cu un card bancar pe www.telekom.ro sau în aplicația mobilă MyAccount, aduce utilizatorilor 1 euro credit cadou, în perioada promoției.

Clienții noi si existenți, persoane fizice, primesc două telefoane la încheierea unui singur abonament NELIMITAT 19, pe 24 de luni, și pot alege între:

  • 2 x Samsung A15, cu rata lunară de 5 euro pentru primul telefon, al doilea fiind inclus;
  • 2 x Motorola G32, incluse în abonament.

Oferta pentru familii le aduce abonaților Telekom existenți, persoane fizice, un tarif de doar 3 euro pe lună, în primele 12 luni de contract, la achiziția unui abonament nou NELIMITAT 5, contractat pe o perioadă de 24 de luni. Pentru clienții care achiziționează NELIMITAT 5, online, prețul este de 3 Euro pe lună încă de la primul abonament, contractat pe o perioadă de 24 de luni.

“Telekom Romania Mobile continuă sa iși țină promisiunea de a oferi “Mobil pur si simplu”, cu noi super oferte care aduc și mai multe beneficii clienților noștri, în special online, precum și premii atractive în aplicația mobilă MyAccount. Dorim, astfel, să susținem creșterea adoptării serviciilor online și să optimizăm experiența digitală a clienților noștri”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Și această ofertă aduce premii atractive în aplicația mobilă MyAccount. Clienții Telekom, inclusiv cei business, pot să câștige săptămânal: pachet telefon + televizor Samsung (Samsung S23 FE împreună cu TV Samsung LED, 4K Ultra HD), smartphone-uri 5G (iPhone 14) sau gadgeturi (Samsung Galaxy Fit3, Căsti Tbuds).

Nu în ultimul rând, clienții business pot achiziționa telefoane de top cu abonamente din portofoliul Business Global, cu beneficii naționale nelimitate, cum ar fi Samsung Galaxy S24, recomandat la abonamentul Business Global 55, pe o perioadă de 24 de luni.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *