LOADING

Type to search

STIRI TECH

Zyxel Networks îmbunătățește securitatea cibernetică pentru a se conforma directivei NIS2

Share

Având în vedere frecvența și complexitatea tot mai mari ale amenințărilor cibernetice, directiva NIS a UE, care este în vigoare din 2016, nu mai este adecvată. Noua iterație, care va intra în vigoare la 18 octombrie 2024, reprezintă o oportunitate de a spori eforturile de securitate cibernetică. Zyxel Networks, un important furnizor de soluții de rețea cloud sigure, bazate pe AI, oferă produse care respectă cerințele directivei NIS2 și oferă o protecție eficientă împotriva atacurilor avansate.

Directiva NIS2 este o modificare a primei legi europene care abordează securitatea cibernetică a statelor membre ale Uniunii Europene și a entităților care operează în UE și care sunt esențiale pentru securitatea rețelelor și a sistemelor informatice. Acesta se aplică tuturor companiilor, indiferent de dimensiune, furnizorilor de servicii digitale, platformelor online și companiilor cheie de infrastructură digitală. Companiile trebuie să implementeze măsuri tehnice adecvate, să gestioneze riscurile de securitate a rețelei și să raporteze incidentele de securitate. În plus, vor exista cerințe sporite pentru dezvăluirea și gestionarea vulnerabilităților de securitate, criptarea eficientă și testarea securității.

Securitate cu produsele Zyxel Networks

Zyxel Networks este lider global în soluții de rețea, oferind companiilor și organizațiilor soluții dovedite care sunt adaptate cerințelor specifice ale diferitelor industrii și respectă noua directivă UE NIS2.

Soluțiile Zyxel Networks, inclusiv Next-Generation UTM Firewall și USG Flex Series, sunt concepute pentru a sprijini părțile interesate din infrastructura critică și furnizorii de servicii digitale. Aceste tehnologii avansate detectează și blochează potențialele amenințări în timp real, protejând infrastructura rețelei de un spectru larg de atacuri cibernetice. Prin selectarea soluțiilor Zyxel Networks, companiile și organizațiile pot îndeplini cerințele directivei NIS2, asigurând în același timp continuitatea sistemelor IT și protejând datele personale și corporative împotriva malware-ului și a aplicațiilor neautorizate.

Noua directivă reprezintă un important pas înainte în consolidarea rezilienței cibernetice și în protejarea datelor cu caracter personal. Zyxel Networks oferă o gamă largă de produse pentru a sprijini întreprinderile și instituțiile în asigurarea viitorului lor digital. Produse precum seria ATP și SCR Cloud Router oferă caracteristici avansate de securitate, inclusiv autentificare multi-factor, criptare a datelor și tehnologii avansate de detectare a amenințărilor, pentru a proteja eficient datele împotriva amenințărilor externe și interne. Soluția inovatoare de management al securității Zyxel Networks este  platforma Nebula Cloud Management. Permite administrarea ușoară și eficientă a securității în întreaga organizație, oferă o imagine centrală a stării securității rețelei, identifică amenințările potențiale și permite un răspuns rapid la incidentele de securitate.

Gama largă de produse Zyxel Networks ajută la atingerea obiectivelor Directivei NIS2 și promovează dezvoltarea unui spațiu cibernetic securizat în întreaga Uniune Europeană.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *