LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

Telekom Romania Mobile introduce VoLTE și pentru utilizatorii de cartele preplătite

Share

Începând din această lună și utilizatorii cartelelor preplătite de la Telekom Romania Mobile beneficiază de tehnologia VoLTE (4G/5G). Aceasta permite, fără niciun cost adițional efectuarea de apeluri de voce cu sunet de claritate HD și conexiune aproape instantanee pentru apelurile inițiate.

După introducerea acestei funcționalități de apel de voce în tehnologia 4G pentru abonați, în august 2022, Telekom Romania Mobile oferă acum această facilitate și clienților prepaid.

Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar ca utilizatorii de cartele preplătite să îndeplinească, cumulativ următoarele condiții: să aibă o cartelă SIM compatibilă 4G, să se afle în zona de acoperire 4G/5G și să folosească un telefon mobil compatibil VoLTE pe care să aibă instalată cea mai recentă versiune de software a producătorului. O listă a acestor terminale compatibile este disponibilă pe site-ul Telekom Romania Mobile, la adresa https://mobile.telekom.ro/VoLTE.

În momentul în care serviciul VoLTE este activ, acesta va fi vizibil pe ecranul telefonului.

Introducerea tehnologiei VoLTE a reprezentat un efort amplu de dezvoltare și implementare tehnologică și a fost realizat în parteneriat cu Samsung. Telekom Romania Mobile își propune ca prin implicarea în astfel de proiecte și inițiative tehnologice să îmbunătățească experiența clienților săi.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment