LOADING

Type to search

TECH

Axis Communications: Camera panoramică multisenzor oferă o acoperire de 180° fără unghiuri moarte

Share

Axis Communications anunță camera multisenzor de 7 MP care oferă o acoperire completă și o calitate excelentă a imaginii. Cu o îmbinare fără cusături pe toate cele 4 imagini, aceasta asigură o imagine cu aspect coerent într-un singur flux video pentru o imagine de ansamblu perfectă, fără puncte moarte în centru.

AXIS P3827-PVE oferă o vedere panoramică a unor zone extinse cu o acoperire orizontală de 180° și verticală de 90°, fără unghiuri moarte. De asemenea, este posibilă montarea a două camere spate în spate pentru o imagine de ansamblu completă de 360°, utilizând AXIS T94V01C Dual Camera Mount. În plus, prin urmărirea liniei orizontului se asigură imagini echilibrate din punct de vedere vizual, iar experiența de vizionare a operatorului va fi mai naturală datorită orizontului îndreptat în imagine.

Construită pe ARTPEC-8, această cameră de înaltă performanță include o unitate de procesare a învățării profunde (DLPU). Aceasta permite îmbunătățirea capacităților de procesare și stocare și face posibilă colectarea și analiza chiar mai multor date decât înainte – la limită. În plus, oferă metadate valoroase care facilitează capacitățile de căutare criminalistică rapidă, ușoară și eficientă în videoclipuri live sau înregistrate. În plus, datorită AXIS Object Analytics, poate detecta și clasifica oameni, vehicule și tipuri de vehicule – toate acestea fiind adaptate la nevoile specifice.

Caracteristicile cheie sunt:

  • Cameră multisenzor de 7 MP cu o singură adresă IP
  • Acoperire de 180° pe orizontală, 90° pe verticală
  • Imagini realiste îmbinate fără cusur
  • Suport pentru analize avansate
  • Funcție de îndreptare a orizontului

Acest produs rentabil oferă, de asemenea, suport pentru tehnologia edge-to-edge, astfel încât este ușor să adăugați orice dispozitive de conectivitate necesare. De exemplu, este posibil să adăugați suport pentru audio utilizând interfața audio și I/O AXIS T61.

Modelul va fi disponibil prin canalele de distribuție Axis în al doilea trimestru al anului 2023.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *