LOADING

Type to search

STIRI TECH

Soluțiile KVM over IP dezvoltate de ATEN pentru lucrul de la distanță mai eficient

Share
ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, reinventează modul prin care companiile pot asigura buna funcționare a unui format de lucru remote sau hibrid pentru angajații săi cu ajutorul soluției KVM over IP – seria KN. Soluțiile dezvoltate de ATEN permit controlul a până la 64 de computere de către 4 operatori remote și un operator local. În același timp produsele din seria KN asigură o calitate de 1920×1080 și standardul nivelului 1 de securitate FIPS 140-2.
 
Restructurarea modului în care oamenii lucrează la birou, acasă sau alte modele hibride poate fi o provocare pentru companii. De asemenea, operatorii și angajații trebuie să asigure buna funcționare a unei camere de server, a operațiunilor interne sau a  informațiilor necesare, totul de la distanță. Soluțiile ATEN caută să rezolve o problemă cu care se confruntă clienții, extinzând beneficiile utilizării unei soluții KVM over IP.
 
Cu ajutorul seriei KN, ATEN permite clienților săi să dezvolte o infrastructură centralizată și sigură, prin care angajații pot lucra în mod remote sau hibrid cu ușurință la o rezoluție de 1920×1080. Cu ajutorul Panel Array Mode™, operatorii infrastructurii pot supraveghea și gestiona în același timp până la 64 de surse video, în timp ce angajații le utilizează în timp real. Cu un sistem de monitorizare centralizat, comunicarea dintre angajații remote poate fi făcută mult mai eficient, iar cu ajutorul unui operator local asistența de care au nevoie angajații poate fi oferită mult mai repede.
 
Totodată, funcția Virtual Media permite maparea cu medii de stocare pe USB, hard disk și DVD/CD aflate pe serverele de la distanță – permițând administratorilor să efectueze cu ușurință transferuri de fișiere, să instaleze aplicații, să ruleze actualizări O.S. sau să efectueze diagnosticări în rețea. Astfel, soluțiile ATEN pot ajuta la scăderea costurilor de operare și implementare ale unei astfel de infrastructuri, în timp ce asigură clienților o îmbunătățire a modului de lucru remote sau hibrid.

 

Tags:

You Might also Like