LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

OPPO a lansat Reno8 Pro 5G în România

Share

Telefonul Oppo Reno8 Pro 5G este disponibil în România la partenerii selectați, într-un pachet special UEFA ce include, pe lângă telefon și încărcător auto ultra de 80W, și o minge de fotbal semnată de Ilie Dumitrescu.

Reno8 Pro 5G dispune de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf.

Noua serie Reno8 dispune de un design unibody simplificat, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate.

Reno8 Pro 5G are o grosime de 7,34 milimetri și o greutate de 183 de grame. Terminalul este disponibil în superbele variante de culoare Glazed Green și Glazed Black.

Reno8 Pro 5G dispune de NPU-ul pentru imagini MariSilicon X, ce permite capabilități video de neegalat în clasa sa. MariSilicon X permite videoclipuri 4K Ultra Night pentru filmări ultra-clare, mai luminoase și mai detaliate pe timp de noapte, precum și videoclipuri 4K Ultra HDR, pentru a păstra detaliile atât în ​​zonele luminoase, cât și în umbre.

Reno8 Pro 5G aduce și tehnologia de 80W SUPERVOOC, ce permite utilizatorilor să încarce bateria de 4500 mAh la 50% în aproximativ 10 minute și la 100% în aproximativ 30 de minute.

Prin inovatorul Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce este de două ori mai mare decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

Noul Reno8 Pro este disponibil în rețelele partenere Orange Romania, Vodafone Romania, Digi, eMAG, Flanco și evoMAG la un preț situat în jurul a 4000 de lei.

 

Tags:

You Might also Like