LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Televizorul LG Posé, disponibil în România

Share

LG Electronics (LG) a lansat în România televizorul colecția LG OLED Objet, Posé, care folosește tehnologia OLED evo pentru a oferi imagini incredibil de realiste și o experiență de vizionare captivantă, cinematografică.

Mulțumită algoritmilor de imagine de ultimă generație de la LG și procesorului AI α9 Gen5, LG OLED evo îmbunătățește capacitatea pixelilor auto-iluminați ai televizorului și oferă claritate detaliilor, contrast și culori realiste. Televizorul oferă sunet bogat și puternic, cu un sistem de 80 W, 4.2 canale, care transformă camera de zi într-un cinematograf. Designul televizorului integrează elemente din material textil și o husă realizate de compania daneză Kvadrat, pentru un aspect modern, care transformă produsul în vedeta oricărei încăperi.

LG Posé (LX1), cel mai nou produs din colecția LG OLED Objet, are un design subțire și elegant, care se potrivește oricărui stil de amenajare interioară. Proiectat cu atenție pentru nevoile clienților, Posé este alegerea perfectă pentru cei care caută un televizor care se integrează cu ușurință în experiențele zilnice ale utilizatorilor.

Asemănător cu o piesă de mobilier modern sau cu un obiect de artă, Posé are margini ușor curbate și o nuanță plăcută și relaxantă de bej. În plus, mulțumită sistemului de gestionare a cablurilor, modelul ajută la obținerea unui spațiu ordonat, fără distrageri vizuale.

 

Tags:

You Might also Like