LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

Seria realme 11 Pro va fi disponibilă pe 21 iunie

Share

Seria realme 11 Pro va fi disponibilă în Europa din pentru 21 iunie. Seria conține modelele realme 11 Pro+ 5G și realme 11 Pro 5G, iar intre timp a fost anunțat și parteneriatul cu Lonely Planet.

Colaborarea dintre realme și Lonely Planet are ca scop imbunătățirea experienței foto pe un dispozitiv mobil, inspirând utilizatorii să se exprime liber, indiferent de limitarea dispozitivelor. Parteneriatul aduce în premieră trei filtre personalizate pentru a face fotografia de stradă mai distractivă și mai creativă.

Reamintim că modelul realme 11 Pro+ 5G este unic în segmentul său de pret, având o camera de 200MP cu OIS și SuperZoom 4x In-Sensor. Acesta folosește un senzor foto Samsung ISOCELL HP3 actualizat, cu o dimensiune de 1/1.4 inch, pixeli cu o dimensiuni de 2,24μm și o deschidere f/1.69. Este un salt uriaș în fața competiției care în același segment de preț folosește senzori IMX766.

De asemenea, folosind tehnologia In-Sensor Zoom, noul realme 11 Pro+ 5G poate realiza fotografii de la distanță fără pierderi de calitate, până la 4x zoom. Ca urmare, este primul telefon din industrie care folosește această tehnologie și permite un zoom 4x fără pierderi de calitate, iar rezoluția imaginii în acest segment focal este cu 242% mai mare decât cea a produselor similare.

Seria realme 11 Pro va fi disponibilă în România din data de 21 iunie.

Detaliile tehnice ale seriri sunt disponibile aici.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *