LOADING

Type to search

STIRI

Ahold Delhaize deschide un hub tehnologic în București

Share

Ahold Delhaize anunță lansarea unui hub de tehnologie în București: AD/01. Prin această lansare, compania își propune să atragă peste 250 de specialiști în domeniul tehnologic, pentru a dezvolta inovații în experiența și serviciile oferite clienților pentru brandurile europene care fac parte din grupul Ahold Delhaize.  

Un rol esențial în ecosistem

AD/01 va juca un rol esențial în consolidarea grupului Ahold Delhaize, ca parte a ecosistemului digital, de date și tehnologie. Echipele din noul hub tehnologic vor fi implicate într-o gamă largă de proiecte, de la dezvoltare web și aplicații, până la suport și inițiere de proiecte strategice în domeniile eCommerce, Infra, Data, Loyalty, Core Retail și nu numai.

Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europa & Indonezia: “Toate brandurile noastre locale au o singură misiune și promisiune în fața clienților: să ofere cea mai bună experiență la cumpărături. De aceea, și noi ne concentrăm toate eforturile în zona de tehnologie, astfel încât să oferim experiențe digitale impecabile, fie că este vorba despre zonele din magazinele noastre sau despre tot ce avem dincolo de magazine. Pe măsură ce nevoile clienților noștri evoluează, apar noi provocări, motiv pentru care lansăm acum AD/01. Acest hub tehnologic va reuni cei mai buni specialiști din domeniul IT&C pentru a dezvolta inovații care servesc consumatorilor de astăzi și de mâine, pentru toate brandurile noastre europene. Astfel, am ales să investim mai departe pe piața din România, unde avem deja o prezență solidă prin brandul nostru local, Mega Image.”

Mircea Moga, CEO Mega Image:“Ne bucurăm că România a fost aleasă pentru dezvoltarea noului hub tehnologic și primim cu entuziasm întreaga echipă alături de noi, în familia Ahold Delhaize. Vom continua să facem o diferență semnificativă prin ceea ce oferim zi de zi clienților noștri la cumpărături, în magazinele noastre sau în supermarketul online: produse locale, proaspete și sănătoase de la producători locali, o gamă de mărci proprii de calitate, la prețuri bune zilnic și oferte care răspund cel mai bine nevoilor clienților.”

O comunitate pentru creștere și colaborare

AD/01 își propune să promoveze o cultură vibrantă și incluzivă care reunește ingineri tehnologici. Primii angajați deja se alătură echipei locale și, conform planului, în următorii ani echipa se va extinde cu 250 de profesioniști. Procesele de recrutare au în focus piața din România, care are deja o bază de specialiști în domeniul tehnologic, recunoscută la nivel european.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *