LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

Seria realme 11 Pro s-a lansat oficial în Europa

Share

Primul senzor HP3 SuperZoom de 200MP îmbunătățit

Camera foto de pe realme 11 Pro+ 5G se bazează pe un senzor Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom actualizat, având dimensiunea de 1/1,4 inch, o dimensiune a pixelilor de 2,24μm și o deschidere f/1,69. Toate acestea sunt specificații de flagship într-o zonă accesibil de preț, fiind un salt uriaș în comparație cu concurenții care încă folosesc senzorul IMX766.

Cu ajutorul tehnologiei Tetra2pixel, realme eliberează întregul potențial al senzorului de 200MP. Prin clasificarea inteligentă a dimensiunilor pixelilor în funcție de condițiile de iluminare, realme 11 Pro+ 5G oferă dimensiuni de 0,56μm pentru 200MP/1,12μm pentru 50MP/2,24μm pentru 12,5MP în condiții de iluminare suficientă până la mediu întunecat, pentru a asigura fotografii clare în toate condițiile de iluminare.

În plus, seria realme 11 Pro 5G dispune de Super OIS la nivel hardware, pentru a crește viteza de resetare a obiectivului cu 40%, astfel încât să se obțină imagini clare în majoritatea situațiilor de mișcare și crește foarte mult capacitatea de procesare a datelor pe secundă prin suplimentarea anti-shake, indiferent dacă este utilizat pentru a face fotografii sau videoclipuri. Poate crește foarte mult capacitatea anti-shake cu 180%, iar rata de producție cu 100%.

Primul telefon mobil din industrie cu zoom fără pierderi de 4x

Folosind tehnologia In-Sensor Zoom, realme 11 Pro+ 5G poate realiza un zoom 2x sau 4x fără pierderi de calitate. Senzorul este comutat între diferite moduri de imagine pentru a obține același număr de pixeli reali în diferite segmente focale, astfel încât compoziția fotografierii să fie mai liberă, indiferent de distanță. Ca urmare, realme 11 Pro + 5G este primul telefon mobil din industrie echipat cu zoom fără pierderi 4x, iar rezoluția imaginii în acest segment focal este cu 242% mai mare decât cea a produselor similare.

Segmentul focal 2x este cunoscut ca fiind segmentul focal de aur pentru portrete. realme 11 Pro+ 5G poate utiliza algoritmul de portret la nivel SLR pentru a crea efecte naturale de estompare a fundalului și flare pentru a face portretele mai proeminente. Prin integrarea unor funcții precum detectarea automată a subiectului sau cropping automat, realme a lansat prima tehnologie Auto Zoom pentru portrete.

Alegerea perfectă pentru fotografierea de noapte

Cu un senzor principal de 1/1,4″, o deschidere mărită de f/1,69 și pixel binning 16 în 1 pixeli cu o dimensiune de 2,24μm, realme 11 Pro+ 5G vă ajută să capturați cu ușurință lumina slabă și să restaurați detalii clare în condiții întunecate, folosind modul ProLight.

Filtre Lonely Planet recomandate pentru a deveni un fotograf de stradă profesionist

Filtrele oferite de Lonely Planet vor face fotografiile stradale mai clasice și mai demne de o poveste. Concursul de fotografie organizat în comun de realme și Lonely Planet va începe din 20 iunie, iar fotografi profesioniști din 5 țări sunt invitați să facă parte din juriu.

Curved Vision Display la 120Hz – cel mai bun ecran din segment

Seria realme 11 Pro folosește un ecran Curved Vision Display de 120Hz, fiind cel mai bun din segmentul de preț din care face parte seria. Folosind tehnologia COP Ultra, raportul ecran-corp este de 93.65%, iar curbura ecranului de 61 de grade. Cu 1 miliard de culori, 950nits luminozitate maximă, gamă de culori 100% DCI-P3, HDR10+ și un contrast de 5.000.000:1, imaginea afișată va fi la nivel de flaghisp dar într-un segment de preț accesibil. De asemenea, ecranul dispune de două certificări de protecție a ochilor de la TÜV Rheinland și de 2160Hz PWM dimming.

Pentru cei care sunt îngrijorați de ecranul curbat fragil, dar și de posibilitatea de a atinge din greșeală ecranul atunci când nu este cazul, realme  a introdus un algoritm denumit X-Touch 2.0, care are ca scop să reducă atingerile greșite la utilizarea zilnică. Această funcție este completată de sticla dublu întărită de pe toate zonele telefonului. În plus, realme oferă o înlocuire gratuită a ecranului în perioada 20 iunie 2023 – 19 iulie 2023 pentru telefoanele achiziționate din sursele autorizate.

Design-ul seriei realme 11 Pro este rezultatul unei cooperări speciale între realme Design Studio și Matteo Menotto – fost desginer de printuri și textile pentru Gucci. Seria realme 11 Pro este disponibilă în culorile Sunrise Beige, Astral Black și Oasis Green. Sunrise Beige își ia indicațiile estetice din orașul modei – Milano. Designerul surprinde cel mai rafinat și efemer moment al unei zile, când lumina soarelui cade pe clădirile clasice într-o nuanță palidă de aur, iar linia galbenă din mijloc simbolizează drumul care se întinde în depărtare. Designul cusăturilor tridimensionale asemănătoare cusăturilor realizate manual atrage atenția asupra texturii, iar pielea vegană lychee combinată cu textura țesută tridimensional oferă o nuanță uimitoare și la modă. Astral Black are un proces avansat de poleire care oferă un luciu ultra-ușor. Culoarea neagră este foarte profundă, punctată cu efecte de cristale strălucitoare la suprafață.

O performanță pentru compania realme este poziția din clasamentul Top 50 Kantar BrandZ Chinese Global Brand Builders 2023. realme a urcat de pe poziția 29 de anul trecut pe locul 21 anul acesta.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *