LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED

HUAWEI a lansat căștile true wireless FreeBuds 5

Share

HUAWEI a lansat noile căști-flagship true wireless FreeBuds 5, cu sunet de înaltă rezoluție end-to-end, durata lungă de viață a bateriei și conectivitatea audio inteligentă.

Noile căști au un design simplificat care maximizează confortul și atractivitatea estetică. Sunt în trei culori: Ceramic White, Silver Frost și Coral,

Acestea au un driver dinamic ultramagnet echipat cu tehnologie bass turbo, care permit și cele mai joase tonuri, până la 16 Hz. HUAWEI FreeBuds 5 folosesc codecurile L2HC și LDAC™ și au fost certificate de HWA și de Hi-Res Audio Wireless. Rata de transmisie audio pe căști este de până la 990 kbps , iar sunetul HD este de 96 kHz/24 biți .

Căștile pot fi folosite timp de 30 de ore după o încărcare completă, iar o încărcare rapidă de 5 minute permite până la 2 ore de ascultare, având astfel o rată de încărcare cu 200% mai rapidă decât generația anterioară.

HUAWEI FreeBuds 5 se pot conecta la orice smartphone iOS sau Android.

Căștile se vor lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 699 lei și vor fi disponibile în magazinul online HUAWEI, din 13 aprilie 2023.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *