LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

Seria realme 11 va fi lansată în Europa în luna iunie

Share

realme a confirmat că seria realme 11 va debuta și în Europa în luna iunie. Noua serie, lansată pentru început în China, surprinde prin modelele realme 11 Pro+ 5G și realme 11 Pro 5G, acestea adoptând senzori foto performanți printre care se numără și modelul ISOCELL HP3 de 200MP cu SuperZoom și OIS.

Senzorul foto Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom este o unitate de 200MP cu OIS și SuperZoom, fiind montat doar pe modelul realme 11 Pro+ 5G. Cu o dimensiune de 1/1.4 inch, pixeli de de 2,24μm și f/1.69, noul senzor foto va oferi performanțe demne de un flaghsip.

De asemenea, zoom-ul 4x fără pierderi de detalii, permite realizarea unor fotografii clare chiar și la distanță, realme 11 Pro+ 5G fiind unic în segmentul său de preț prin prisma perforomanțelor foto. În plus, funcțiile software integrate precum Super Group Portrait sau One Take, folosesc inteligența artificială pentru e genera cadre cât mai bune în orice condiții.

Seongwook Song, Vice President of Sensor Architecture of Samsung Electronics, a declarat:

Cu realme 11 Pro+ 5G, suntem încântați să vedem rezultatele colaborării strânse dintre Samsung și realme pentru a maximiza potențialul senzorului foto de 200MP

Mai multe detalii despre noile telefoane realme din seria 11 vor fi disponibile în curând.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *