LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Bitdefender lansează Voyager Ventures, o inițiativă menită să încurajeze inovația

Share

Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a anunțat lansarea Bitdefender Voyager Ventures (BVV), un nou program de investiții dedicat finanțării și dezvoltării următoarei generații de startupuri în securitate cibernetică, analiză a datelor, automatizare și inteligență artificială (AI). BVV este o inițiativă globală cu accent pe Europa care se va concentra asupra oportunităților de investiții în stadii incipiente, de tip seed și Series A, în care poate acționa fie ca investitor principal sau coinvestitor.

Bitdefender Voyager Ventures se distinge prin faptul că oferă startupurilor mai mult decât capital. BVV oferă, totodată, acestor companii o îmbinare valoroasă de sprijin strategic și operațional pentru a le ajuta în a se lansa pe piață și a avea creșteri mai rapide. Aceste resurse includ acces la expertiza Bitdefender din industrie și a strategiilor pentru go-to-market, la tehnologii complementare și la rețeaua globală de parteneri de afaceri ai companiei.

„Într-o perioadă marcată de progrese rapide și de noi provocări în domeniul securității cibernetice, Bitdefender Voyager Ventures reprezintă angajamentul ferm al companiei noastre de a inova și de a sprijini talentul antreprenorial de excepție în Europa și în întreaga lume. Experiența noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziție unică de a ajuta fondatorii startupurilor să dezvolte noul val de soluții inovatoare și să le aducă pe piață”, spune Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.

Expertiza Bitdefender acoperă soluții de securitate dedicate atât utilizatorilor de acasă, cât și mediului de business, cu un portofoliu divers și strategii dovedite pentru go-to-market care au facilitat extinderea globală a companiei, cu peste 20.000 de parteneri și milioane de clienți în mai mult de 170 de țări.

Cu un angajament de lungă durată pentru a impulsiona creșterea comunității de startupuri în securitate cibernetică în Europa, Bitdefender a mentorat de-a lungul anilor numeroase companii B2B și B2C, oferind consultanță în domenii precum managementul produsului, expansiune la nivel internațional, strategii de vânzări, relații publice, motivarea echipelor și altele. Această implicare subliniază rolul Bitdefender nu doar de investitor, ci și de partener solid pentru companiile inovatoare care își doresc să lase o amprentă în sectorul securității cibernetice.

Prin orientarea investițiilor către startupuri în securitate cibernetică, analiză a datelor, automatizare și AI, Bitdefender Voyager Ventures își propune să lucreze alături de echipe puternice, pasionate de dezvoltarea de soluții inovatoare. Companiile care vor să afle mai multe detalii despre Bitdefender Voyager Ventures, pot accesa pagina web: https://www.bitdefender.com/company/voyager-ventures.html

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *