LOADING

Type to search

STIRI TECH

Samsung Odyssey Neo G8, monitor de gaming 4K de 240Hz

Share

Samsung a lansat gama de monitoare de gaming Odyssey G85NB, G75NB și G40B 2022. G85NB – monitor de gaming 4K de 240Hz – este disponibil într-un format de 32 inch.

Odyssey Neo G8 de 32inch îmbină un panou VA curbat 4K (3.840 x 2.160) 1000R cu tehnologie Quantum Matrix, cu o rată de refresh super rapidă de 240Hz și un timp de răspuns de 1ms (GtG). Rezoluția 4K este susținută și gama de culori ce acoperă până la 95% din spațiul de culoare DCI-P3. Design-ul lui Neo G8 a fost inspirat de stilul iconic al lui Odyssey Neo G9, oferind un exterior cool, plin de funcții de performanță premium de gaming.

Împreună cu AMD FreeSync Premium Pro, rata de refresh remarcabilă și timpul de răspuns de 1ms, jucătorii reușesc să obțină o acuratețe asemănătoare cu cea din viața reală pentru a-și maximiza potențialul și a concura la cel mai înalt nivel în orice mediu de joc. Neo G8 utilizează, de asemenea, tehnologia Quantum Mini LED, permițând controlul ultra-fin și precis al LED-urilor pentru a asigura jucătorii că vor vedea atât scenele întunecate, cât și cele luminoase așa cum au fost gândite. În plus, Quantum HDR 2000, cu o luminozitate maximă de 2.000nit și un raport de contrast static de un milion la unu, scoate în evidență cele mai subtile detalii pentru o experiență de joc de neegalat.

Iluminarea CoreSync aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile pe ecran și le redă pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune.

Monitorul este echipat cu o nouă tehnologie de afișare numită Matte Display, care oferă atât protecție anti-glare, cât și anti-reflex, minimizând distragerile și menținând utilizatorii concentrați asupra conținutului din fața lor. În plus, monitorul oferă un suport reglabil în înălțime (HAS), precum și funcționalitate de pivotare și înclinare pentru eficiență ergonomică și montare conformă cu standardele Video Electronics Standards Association (VESA). Utilizatorii își pot personaliza spațiul pentru un maxim de confort și productivitate, fiind susținut de flexibilitatea lui Neo G8.

Odyssey Neo G7 este un monitor de 32inch 4K (3.840 x 2.160) cu panou VA curbat 1000R, o rată de reîmprospătare de 165Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG), oferind o performanță de gaming premium.

Această performanță este alimentată de multe dintre caracteristicile similare ale modelului Odyssey Neo G8, precum AMD FreeSync Premium Pro, tehnologia Quantum Mini LED, precum și Quantum HDR 2000 cu luminozitate maximă de 2.000nit și un raport de contrast static de un milion la unu pentru o imersiune ce transportă jucătorii în lumea virtuală a oricărui joc preferat.

G40B este disponibil în dimensiuni de 25 și 27 inch, rezoluția Full HD (1.920 x 1.080) a lui G4 oferă o rată de reîmprospătare super rapidă de 240Hz, timp de răspuns de 1ms (GtG), panou IPS cu unghi larg de vizualizare și suport HDR10 pentru o experiență de gaming de nivel înalt. Acest lucru este îmbunătățit și mai mult de AMD FreeSync Premium și de compatibilitatea G-SYNC pentru un joc fluid. De asemenea, utilizatorii se pot relaxa în compania unui echipament confortabil cu funcții ergonomice, precum HAS, rotire, înclinare și pivotare, pentru a găsi poziția perfectă de joc.

Tags:

You Might also Like