LOADING

Type to search

COMPUTING

AGON AG405UXC, monitor pentru gaming cu diagonala de 40″ si refresh de 144 Hz

Share

AGON by AOC a lansat modelul de gaming AG405UXC. Acest monitor plat pentru gaming, ultra-wide (21:9) de 40″ (100 cm) dispune de un panou IPS cu o rezoluție de 3440×1440 px și o rată de reîmprospătare de 144 Hz.

Gaming într-un spațiu extins

AG405UXC, cu panoul său plat IPS ultrawide de 40″, oferă un spațiu vizual extins, care permite utilizatorului să se lase cuprins de acțiunea jocului. Cu o rezoluție UWQHD de 3440×1440, AG405UXC oferă o imagine detaliată și clară. Rata de reîmprospătare de 144 Hz și timpul de răspuns MPRT de 1 ms asigură un gameplay fluid, fără întreruperi.

AG405UXC este conceput pentru jucătorii care acordă prioritate performanței și calității vizuale superioare pe un ecran de dimensiuni mari. Acest monitor oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns MPRT de 1 ms, asigurând o experiență de joc rapidă în titlurile cu ritm alert.

Dimensiunea generoasă și formatul ultra-wide 21:9 al modelului AG405UXC oferă un avantaj distinct pentru jucători, în special pentru cei pasionați de jocurile de strategie, simulatoare sau cele de tip role-play. Aceste genuri implică adesea interfețe complexe și medii extinse, iar suprafața suplimentară a ecranului le permite jucătorilor să aibă o vedere mai largă asupra lumii jocului. De asemenea, mai multe meniuri se pot accesa simultan fără a supraaglomera ecranul. Acest format îmbunătățește experiența de joc, oferind o perspectivă vizuală mai largă, asemenea câmpului vizual natural al omului. Un grad de vizibilitate mărit poate fi un avantaj competitiv, iar jucătorii au abilitatea de a observa o suprafață mai mare a lumii jocului, fără a se deplasa, sau a se reorienta. Prin această combinație de caracteristici, AG405UXC este conceput pentru a îmbunătăți experiența de joc într-o gamă largă de genuri.

AG405UXC poate fi controlat cu ajutorul software-ul intuitiv AOC G-Menu și permite personalizarea ușoară a setărilor monitorului, inclusiv a culorilor, a modului Overdrive și a funcțiilor specifice precum Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point și Frame Counter. De asemenea, G-Menu oferă opțiuni pentru latență redusă, asigurând un gameplay rapid. Compatibilitatea Adaptive-Sync asigură o experiență de joc fără sacadări sau efecte precum tearing.

În plus, monitorul este dotat cu un suport flexibil, care se poate înclina, pivota, și ajusta pe înălțime până la 150 mm, oferind confort în timpul sesiunilor de joc prelungite. Caracteristicile suplimentare includ un port USB-C cu livrare de energie de 90 W, un hub USB pentru conectarea convenabilă a perifericelor și difuzoare încorporate pentru o experiență audio bogată.

Preț și disponibilitate

AG405UXC va fi disponibil din iunie 2023 cu un preț recomandat de 3.216,30 lei.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *