LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

Flanco oferă clienților posibilitatea de buy back la telefoanele mobile, printr-un parteneriat cu FLIP.RO

Share

Flanco adaugă un nou serviciu în portofoliul său – BuyBack la Telefoanele Smart – în parteneriat cu FLIP.RO. Clienții care doresc să-și înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziționa alte produse electronice, pot veni în magazinele Flanco, unde evaluările se efectuează pe loc.

Prin serviciul BuyBack Flip, clienții Flanco înlocuiesc telefoanele mobile de care nu mai au nevoie cu vouchere valorice în schimbul cărora au libertatea să cumpere orice tip de produs din magazinele Flanco. Prețul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale, beneficiind însă de siguranță, de un timp extrem de redus de evaluare și de o ofertă corectă.

Voucherele valorice emise instant pot fi folosite imediat în orice magazin Flanco, pentru orice tip de produs. Valoarea acestora depinde, evident, de starea și valoarea telefonului returnat, procesul de evaluare fiind unul extrem de corect și transparent, în avantajul Clientului.

Tags: