LOADING

Type to search

Entertainment Stiri

PC Garage dă startul la “Vacanța de Gaming”

Share

PC Garage, magazin online de produse IT și electronice, anunță o serie de reduceri cu prilejul vacanței de vară. Sub umbrela “Vacanța de gaming”, PC Garage oferă reduceri atractive la foarte multe produse de gaming, precum şi cadouri interesante la anumite achiziţii.

Vacanțele de vară este probabil una dintre cele mai plăcute şi aşteptate perioade ale anului, în special pentru tineri. Este o perioadă de timp liber, destul de generoasă, în care te poţi distra cu prietenii, atât în mediul offline cât și în mediul online. Pentru cei care preferă să se relaxeze în fața monitorului și să câștige competiții alături de prieteni, PC Garage vine în perioada următoare cu o serie de campanii ce promit să le facă vacanța de vară și mai frumoasă.

Astfel, în perioada 6 iunie – 26 iunie, în limita stocului disponibil, clienţi PC Garage vor primi gratuit un kit de periferice Logitech la achiziția sistemelor PC Garage pentru gaming, work&play și office.

Cadourile constau în:

  • Tastatură gaming Logitech G213 Prodigy în valoare de 199.99 RON
  • Mouse gaming Logitech G102 Lightsync RGB în valoare de 109.99 RON
  • Kit Logitech Wireless MK220 în valoare de 123.97 RON

A doua campanie se adresează celor ce caută sa facă un upgrade sau pur şi simplu să construiască un nou PC.  Este valabilă în aceeași perioadă 6 iunie – 26 iunie şi promite să ofere cadou o carcasă sau un SSD , oferind opţiunea de a alege între cele două,  la achiziţia oricărui combo de procesor + placă de bază + placă video. Atenţie, pentru a beneficia de cadou valoarea celor 3 componente trebuie să fie de minim 1800 lei.

Astfel ai de ales între o carcasă Alphagear Archon Clear RGB sau un SSD Intenso Premium 500GB PCI Express 3.0 x4.

Carcasa oferă un design deosebit prin cele trei ventilatoare frontale cu iluminare ARGB și capace din sticla. Astfel, componentele cu iluminare RGB vor fi ușor de privit, iar atmosfera va fi una unică. Este o carcasa mid-tower cu 4 ventilatoare incluse, porturi USB 3.0 și cu dimensiuni generoase.

SSD-ul Intenso Premium este o unitate în format M.2 care folosește standardul PCI Express 3.0 x4. Este indicat pentru cei care doresc să aibă o viteză mare atunci când transferă fișiere mari sau vor viteză în utilizarea de zi cu zi. Cu 2100MB/s citire și 1700MB/s scriere, acest SSD este ideal pentru orice activitate și este garantat până la 1.5 milioane de ore MTBF.

Cea de a treia campanie de adresează celor ce vor mobilitate şi va fi axata pe reduceri speciale pentru laptop-urile Intel atât din gama gaming cat si din multimedia sau office. Campania se desfăşoară în perioada 6 – 20 iunie şi include o multitudine de produse.

Mai multe detalii despre campanie și produse găsiți pe pagina dedicată.

Tags: