LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

TCL lansează noua serie P63

Share

TCL Electronics a extins seria P 2022 cu a două noi televizoare: P635 și P638. Cu Google TV încorporate și dotate cu cele mai inovatoare tehnologii, seria TCL P63 a fost concepută pentru a crea o imersiune completă și a oferi o experiență de divertisment impecabilă.

Disponibil în mai multe modele, cu diagonala de 75, 65, 58, 55, 50 și 43 inchi, P635 are inclusă aplicația Google TV, plus calitate impresionantă a imaginii și designul remarcabil.

TCL P635 îmbină perfect rezoluția 4K HDR și capacitatea de a îmbunătăți contrastul și culorile, și redarea detaliilor. Datorită 4K HDR, reproduce cu o acuratețe remarcabilă nuanțele deschise și închise, cu o precizie excepțională a culorilor și imagini detaliate, care îi vor uimi chiar și pe cei mai pretențioși privitori. Tehnologia de îmbunătățire dinamică a culorilor (Dynamic Color Enhancement), dezvoltată exclusiv de TCL, va optimiza în mod automat intensitatea culorilor, prin intermediul unui algoritm brevetat care depășește limitele paletei de culori tradiționale.

Ecranul 4K este îmbunătățit prin includerea HDR 10, cel mai recent interval dinamic, care permite optimizarea calității imaginii, cadru cu cadru.

Modelul este echipat cu HDMI 2.1 și ALLM, oferind latență redusă jocurilor și asigură compatibilitatea cu cele mai recente generații de console de jocuri și admite utilizarea unor funcții precum ALLM (Modul de latență redusă / Auto Low Latency Mode).

Seria TCL P63 inclusă tehnologia Dolby Audio pentru un sunet mai clar și mai nuanțat, dens și bogat în detalii.

Seria TCL P63 are Google TV cu Asistent Google încorporat. Asistentului Google, experiența utilizatorului este îmbunătățită și ușor de accesat, acesta putând să pună întrebări, să-i spună să facă lucruri și să controleze dispozitivele din casă.

Nu în ultimul rând, noua serie P63 are un design premium unic și fără margini, ceea ce permite o dimensiune mai mare a ecranului, cu o imagine bogată și detaliată.

Noul televizor TCL P638 oferă un conținut bogat, la standarde de calitate înalte. Disponibil în modele cu diagonala de 65, 55, 50, 43 inchi, acesta combină 4K HDR, Dolby Vision, HDR10 și 60Hz Motion Clarity pentru o calitate a imaginii 4K HDR uniformă și foarte detaliată.

P638 are și HDR10 și HDR Dolby Vision, plus Motion Clarity pentru o imagine mai fluidă și o mișcare a imaginii îmbunătățită. Acest nou model acceptă și HDR Multiformat, pentru a oferi consumatorilor o experiență HDR uimitoare, indiferent de sursă.

Mai mult, utilizatorii se vor bucura de momente audio captivante, imersive, care umplu locuința, totul datorită tehnologiei Dolby Atmos, care surprinde în mod realist mișcarea fiecărui obiect și oferă un sunet surround, la 360°. Acesta creează o experiență cu adevărat cinematografică, alături de calitatea remarcabilă a imaginii asigurată de Dolby Vision™.

 

Tags: