LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Produse ASUS și ROG, premiate cu CES 2023 Innovation Awards

Share

O gamă largă de produse ASUS și Republic of Gamers (ROG) – de la laptopuri de gaming, periferice și accesorii PC până la dispozitive pentru casă – au fost premiate în cadrul CES 2023 Innovation Awards cu 7 premii pentru performanțele lor de top, designul inovator și caracteristicile axate pe utilizator.

Printre produsele ASUS câștigătoare din acest an se numără dispozitive de înaltă performanță cu afișaje extrem de rapide și soluții practice, precum laptopul de gaming ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition (FA617), monitoarele portabile USB ZenScreen MB17AHG & MB16QHG și MB249C, precum și modele cu design elegant și ușor de utilizat, precum proiectorul portabil ZenBeam Latte L2 cu LED și aparatul ASUS Ozone Water Sanitizer OW100.

În acest an au fost premiate două produse ROG performante, cum ar fi laptopul de gaming ROG Zephyrus M16 (GU604), echipat cu componente de top, care oferă un avantaj competitiv în orice scenariu de gaming. Totodată, tableta de gaming ROG Flow Z13 (GZ301) îmbină portabilitatea cu performanța extremă, toate acestea fiind integrate într-un format de tabletă, facilitând jocurile video indiferent de locație.

Programul CES Innovation Awards, deținut și produs de Consumer Technology Association (CTA)®, este o competiție anuală care apreciază designul și ingineria remarcabilă a produselor tehnologice de consum din 28 de categorii. Un juriu de elită alcătuit din experți din industrie, inclusiv membri ai mass-media, designeri, ingineri și nu numai, analizează produsele canditate pe baza inovației, ingineriei, a funcționalității, precum și a esteticii și designului.

Lista completă a produselor ASUS și ROG laureate CES 2023 Innovation Awards

ROG Zephyrus M16 (GU604)
ROG Zephyrus M16 este un laptop de gaming conceput pentru a oferi cea mai captivantă experiență de joc cu ajutorul unui ecran mini LED impresionant cu rezoluție QHD, rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 3 ms și raport ecran/corp de 92%. Distins în cadrul categoriei Gaming de la CES 2023 Innovation Awards, noul ROG Zephyrus M16 oferă performanțe impresionante cu ajutorul procesorului Intel® Core™ i9-13900H din generația a 13-a și a unui GPU ce urcă în gamă până la NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40 pentru laptop cu un TGP maxim de 145 W, comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus. Echipat cu până la 64 GB de memorie RAM DDR5 la 4800MHz și având 2 sloturi SO-DIMM pentru expansiune, Zephyrus M16 oferă viteză atât în ceea ce privește afișajul, cât și performanța de care jucătorii au nevoie pentru a obține un avantaj competitiv. Matricea AniMe Matrix™, o facilitate exclusivă ROG, cu 18.710 de perforații prelucrate cu precizie și 1.711 LED-uri, oferă posibilități infinite de personalizare a dispozitivului.

ROG Flow Z13 (GZ301)
Laureată cu premiul CES 2023 Innovation Award la categoria Gaming, tableta de gaming ROG Flow Z13 este echipată cu un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a și cu un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX din seria 40, cu suport G-SYNC și DDS 2.0. Aceasta oferă o experiență vizuală unică grație ecranului Nebula Display de 13″, format 16:10, cu unul din cele două panouri disponibile – QHD 165 Hz sau FHD 120 Hz, fiind în același timp ușor de transportat – cântărind doar 1,1 kg. ROG Flow Z13 aduce o experiență de gaming versatilă, cu suport pentru mouse, tastatură și controler, precum și cu unghiuri de vizualizare multiple, suportul putând fi înclinat până la 170°.

ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition (FA617)
Laptopul ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition impulsionează jucătorii în gaming cu un panou QHD cu rată de reîmprospătare de până la 240 Hz. Configurat integral cu componente cheie AMD, notebook-ul distins cu premiul CES 2023 Innovation Award în categoria Gaming dispune de cel mai recent procesor Ryzen 9 Zen 4, de un GPU până la Radeon® RDNA3 și AMD Smart Access Graphics. ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition oferă o stabilitate extremă, ventilatoarele Arc Flow Fans™ cu 84 de pale eliminând rapid căldura din sistem, asigurându-se că performanța va rămâne la cel mai înalt nivel chiar și în cele mai solicitante jocuri online.

ASUS ZenScreen MB17AHG & MB16QHG
Monitorul portabil USB ASUS ZenScreen MB17AHG oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz, în timp ce modelul MB16QHG este echipat cu un panou de 120 Hz, oferind o rapiditate nemaiîntâlnită până acum la un monitor portabil, precum și efecte vizuale mai consistente și cursive. Aceste monitoare premiate cu CES 2023 Innovation Award în categoria Periferice și accesorii PC au un design cu suport integrat, care le permite utilizatorilor să le plaseze chiar lângă stațiile de lucru pentru o experiență desăvârșită. ZenScreen MB17AHG și MB16QHG îmbunătățesc productivitatea prin fluidizarea fluxului de lucru și prin caracterul lor practic.

ASUS ZenScreen MB249C
ASUS ZenScreen MB249C este un monitor USB portabil cu diagonala de 24 de inchi, care redă imagini semnificativ mai mari și mai clare decât alte monitoare de acest tip. Apreciat în categoria Periferice și accesorii PC la CES 2023 Innovation Awards, dispozitivul poate fi amplasat ușor și convenabil în diverse poziții cu ajutorul clemei C reglabile și a kitului de prindere pentru separatoare de birou. De asemenea, este ușor de transportat, datorită designului ultra-subțire de 17,7 mm și a greutății totale de doar 2,8 kg. ZenScreen MB249C oferă, de asemenea, o conectivitate diversă, inclusiv USB-C® cu funcții complete și încărcare la 60 W, intrare HDMI® și un jack pentru căști.

ASUS ZenBeam Latte L2
Proiectorul portabil ASUS ZenBeam Latte L2 este câștigătorul premiului CES 2023 Innovation Awards în categoria Periferice și accesorii PC, cu designul său portabil elegant și mânerul din piele extrem de practic. Acesta oferă o luminozitate LED de până la 600 de lumeni și rezoluție FHD compatibilă cu 4K, integrând o baterie cu autonomie de până la trei ore. ZenBeam Latte L2 are cu o gamă largă de opțiuni de conectivitate, cum ar fi Chromecast, HDMI, USB-C și USB Type-A, și include un jack audio pentru căști. ZenBeam Latte L2 este, de asemenea, certificat de Google pentru Android TV și include facilitatea ASUS Light Wall care le permite utilizatorilor să selecteze dintre 26 de setări cinematice diferite pentru a varia ambianța în orice tip de cameră.

Aparatul ASUS Ozone Water Sanitizer OW100
ASUS Ozone Water Sanitizer OW100 este un produs accesibil, ecologic și sustenabil pentru casă, care oferă apă purificată cu ozon pentru diverse utilizări, cum ar fi spălarea mâinilor, eliminarea pesticidelor din fructe și legume și prevenirea mirosurilor neplăcute în bucătărie. Distins cu un premiu CES 2023 pentru inovație în categoria Dispozitivelor pentru casă, acesta este un produs necesar pentru a asigura siguranța și curățenia alimentelor, deoarece elimină 99,9% din bacterii. Cu designul său alb simplu și cablaj ascuns, dezinfectantul de apă cu ozon ASUS Ozone OW100 combină caracterul practic cu cel estetic.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *