LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT

Monitorul de gaming „INZONE” M3 de la Sony, disponibil la precomandă în România

Share

Monitorul de gaming Sony INZONE™ M3 este disponibil și poate fi precomandat și în România.

Nouă gamă integrează experiența Sony, oferind caracteristici care le vor permite gamerilor să se lase învăluiți de acțiune și să se concentreze total asupra ei.

INZONE M3 cu HDR are rezoluție Full HD și o rată de reîmprospătare de 240 Hz cu timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de o milisecundă și rată de reîmprospătare variabilă (Variable Refresh Rate – VRR). INZONE M3 are o acoperire de peste 99% a spectrului sRGB.

Suportul unic de tip trepied, cu înălțime redusă, oferă confort total în timpul sesiunilor de gaming, optimizând în același timp spațiul de pe birou pentru integrarea perifericelor.

Cu ajutorul comutatorului KVM automat (comutator USB Hub automat), utilizatorii pot controla până la două PC-uri folosind o singură tastatură, un singur mouse și o singură pereche de căști conectate la monitor. Cu modul FPS Game Picture Mode, luminozitatea și contrastul sunt optimizate pentru a vizualiza clar adversarii. Funcția Black Equalizer permite descoperirea celor mai mici detalii, chiar și în umbrele profunde.

INZONE M3 oferă funcția Auto HDR Tone Mapping, care funcționează alături de consolele PlayStation5 pentru a recunoaște automat monitorul în timpul configurării inițiale și pentru a optimiza setările HDR. În plus, monitorul va comuta automat în modul Cinema atunci când sunt vizionate filme pe PlayStation5 și în modul Game atunci când utilizatorii se bucură de o sesiune de gaming.  

Software-ul pentru PC INZONE Hub de la Sony a fost creat pentru a controla monitoarele și căștile INZONE, permițându-le utilizatorilor să-și adapteze experiențele prin personalizarea unei game largi de acțiuni, inclusiv o varietate de setări de sunet și imagine.

Specificații INZONE M3 27 inch Full HD/240Hz:

  • Rata de refresh până la 240 Hz, IPS, cu timp de răspuns de 1 ms GtG (Gray to Gray), cu tehnologie a ratei de refresh variabilă  compatibilitatea NVIDIA® G-SYNC® și VRR în standardul HDMI 2.1.
  • Cu certificare DisplayHDR™ 400, spațiu de acoperire a culorilor sRGB99% și suport pentru 1,07 miliarde de culori, monitorul oferă o experiență de joc vibrantă și culori bogate.
  • Cu certificare DisplayHDR™ 400 sRGB și acoperire de 99% a spațiului de culoare și suport pentru 1,07 miliarde de culori, oferind o experiență vibrantă de joc și culori bogate.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *