LOADING

Type to search

MOBILE NETWORKS

Wi-Fi 4G, în trenurile IC ale CFR Călători

Share

CFR Călători pune gratuit la dispoziție pasagerilor, din trenurile IC, Wi-Fi la viteză 4G furnizat de Orange Business Services.

Tehnologia evoluează și odată cu ea crește nevoia oamenilor de a fi conectați rapid și simplu la internet când sunt în mișcare.

CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity. Indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit și nelimitat la internet pe toată durata călătoriei.

Cum poate fi accesat WiFi-ul gratuit de la bord-ul trenului CFR Călători?

  1. După urcarea în tren, se deschid setările Wi-Fi pe dispozitivul mobil.
  2. La pornirea Wi-Fi-ului de pe dispozitivul mobil, în lista de rețele disponibile va apărea „Wi-Fi CFR”.
  3. Se va selecta „Wi-Fi CFR” pentru conectarea la rețea.
  4. Se va intrduce parola afișată la bordul trenului şi conectarea este finalizată.

Pentru secritatea pasagerilor, soluția Business Wi-Fi Mobile de la Orange Business Services are inclusă și opțiunea de securitate. Aceasta blochează traficului periculos, de tip malware, și a aplicațiilor care generează un trafic intens de date și pot afecta experiența altor călători.

În același timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opțiuni utile și pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu și pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea soluției de către Orange Business Services a fost făcută alături de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil și Smart Tracking.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *