LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

Lenovo lansează noua soluție Cyber Resiliency as a Service, bazată pe AI

Share

Lenovo lansează noua soluție Cyber Resiliency as a Service (CRaaS) bazată pe inteligența artificială, care valorifică datele telemetrice ale dispozitivelor Lenovo și portofoliul de software de securitate Microsoft, inclusiv Microsoft Copilot for Security și Defender for Endpoint. Cu ajutorul AI, care oferă protecție pe mai multe niveluri, noua soluție integrează o vizibilitate mai mare în ceea ce privește protecția cibernetică, detecția, capacitatea de reacție și de redresare la nivelul mediilor și dispozitivelor digitale în cazul unui atac. Acest lucru aduce beneficii clienților, ajutându-i să opereze mai sigur la nivel de dispozitive, utilizatori, aplicații, date, rețele și servicii cloud, contribuind la menținerea continuității activității în cazul unor atacuri.

Securitatea rămâne o prioritate pentru liderii de afaceri din cauza diverselor tendințe din piață și din domeniul tehnologiei, cum ar fi trecerea la modul de lucru hibrid, adoptarea tot mai frecventă a inteligenței artificiale și volumul tot mai mare de date și dispozitive. În cea de-a treia ediție a sondajului anual global realizat de Lenovo în rândul Chief Information Officers (CIO), 51% dintre CIO au declarat că securitatea cibernetică rămâne o prioritate de top pentru departamentul IT, iar 65% au declarat că gestionarea confidențialității și securității datelor reprezintă o provocare.

„Lenovo Cyber Resiliency as a Service ajută liderii de afaceri să aibă o mai mare vizibilitate asupra întregului portofoliu prin intermediul unui singur panou de control”, a declarat Marc Wheelhouse, Chief Security Officer, Lenovo Solutions and Services Group. „Seturile puternice de instrumente integrate, inteligența artificială și automatizarea oferă o mai mare eficiență în analizarea tuturor înregistrărilor, soluționarea tuturor alertelor și contribuie la eliminarea zonelor fără vizibilitate, permițând utilizatorilor să identifice, să izoleze și să blocheze amenințările. Lenovo CRaaS simplifică achizițiile de securitate prin oferirea unei soluții complete care beneficiază de întreaga performanță a pachetului de securitate Microsoft, fiind gestionată integral de Lenovo.”

Adoptarea unui serviciu administrat de reziliență cibernetică ajută la îmbunătățirea productivității și la eficientizarea activității companiei prin degrevarea personalului IT de sarcini laborioase și consumatoare de timp, contribuind astfel la scăderea costurilor generale. Având la dispoziție sute de instrumente de securitate din care pot alege, multe companii sunt obișnuite să combine soluții disparate pentru a crea o arhitectură de securitate coerentă.

„Clienții Lenovo doresc protecție și vizibilitate extinse în cadrul organizațiilor din care fac parte, o abordare de tip zero-trust și sisteme automatizate de securitate și conformitate, în paralel cu optimizarea relațiilor cu furnizorii și gestionarea eficientă a costurilor tehnologice. Lenovo Cyber Resiliency as a Service este soluția noastră completă, care ajută organizațiile să facă față în mod eficient atacurilor cibernetice sofisticate și tot mai frecvente, răspunzând în același timp și altor provocări în materie de securitate cibernetică, cum ar fi conformitatea cu reglementările și constrângerile bugetare”, a declarat Wheelhouse.

Lenovo CRaaS este cea mai recentă soluție oferită de Lenovo ca urmare a angajamentului său de a contribui la protejarea clienților și a datelor sensibile ale acestora, în completarea politicii sale Security by Design, care protejează dispozitivele pe tot parcursul ciclului de dezvoltare a unui produs, și a Lenovo ThinkShield, care oferă funcții avansate de securitate la nivelul portofoliului hardware, software și de servicii Lenovo. Alte beneficii Lenovo CRaaS:

  • Protecție cibernetică completă, end-to-end
  • Un pachet integrat de tehnologii de securitate cibernetică, gestionat de experții Lenovo din industrie
  • Cele mai bune practici în materie de control critic
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment