LOADING

Type to search

STIRI TECH

Huawei MatePad Paper, disponibilă la precomandă

Share

Huawei se pregătește de lansarea noii tablete E Ink MatePad Paper, care a primit certificarea TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei.

Tableta HUAWEI MatePad Paper este disponibilă pentru precomandă pe www.huaweistore.ro și vine la pachet cu M-Pencil,  husa magnetică și un voucher în valoare de 200 de lei, pentru cei care se abonează la newsletter-ul Huawei.

Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper oferă o experiență de citire simplificată, grație formei subțiri și greutății reduse de aproximativ 360 g.

Modelul are un ecran FullView de 10,3 un mod Smart Refresh care reglează automat rata de reîmprospătare a ecranului în funcție de conținutul vizionat de utilizatori, iar M-Pencil (de a 2-a generație) acceptă 4096 niveluri de presiune pentru scriere și are o latență de 26 ms.

HUAWEI MatePad Paper este un instrument complex de luare a notițelor, care acceptă moduri diversificate, de la scriere la înregistrare și transformarea scrisului de mână în text, permițând utilizatorilor să ia notițe într-un mod mai productiv și să se bucure de o experiență realistă, exact ca atunci când scriu pe hârtie.

Tags:

You Might also Like