LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

HUAWEI FreeBuds 6i, disponibile în România

Share

Noile căști HUAWEI FreeBuds 6i sunt disponibile de azi în România. Acestea asigură capabilități avansate de anulare a zgomotului și reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni din gama lor de preț.

Printre upgrade-urile aduse seriei i de căști, HUAWEI FreeBuds 6i au funcția avansată Intelligent Dynamic 3.1, un bass puternic, o baterie de lungă durată, dar și un design versatil și cool. Sunt disponibile în variantele de culoare – White, Purple și Black – asigurându-le utilizatorilor un plus de stil.

HUAWEI FreeBuds 6i: tehnologie avansată de anulare a zgomotului

HUAWEI FreeBuds 6i au cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului din întreaga serie de căști inteligente i – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Ajunsă la a treia generație, aceasta se regăsea anterior doar la gama Pro de la HUAWEI. Intelligent Dynamic ANC 3.0 asigura adaptarea anulării zgomotului pentru nu mai puțin de 34 de scenarii diferite, pe baza unui algoritm ANC în timp real. Căștile HUAWEI FreeBuds 6i monitorizează zgomotul din jur la fiecare 2.6 microsecunde1 și ajustează sunetul în aproximativ o secundă pentru a oferi cele mai înalte performanțe de redare.

Pe lângă noul sistem ANC, HUAWEI FreeBuds 6i vin și cu cinci upgrade-uri majore la nivel de hardware. Actualizările de anulare pasivă a zgomotului (PNC) includ o cameră de filtrare și protecții noi pentru urechi, dar și un sistem de 3 microfoane și o putere de calcul de 2.4 ori mai mare, precum și un driver dinamic magnetic quad de 11 mm.

Camera de filtrare a zgomotului este marele plus al acestui sistem și se bazează pe principiul rezonanței Helmholtz. Camera vizează zgomotele de frecvența medie până la înaltă (de la 1 kHz la 3 kHz) și este foarte eficientă la cele de 2-3 kHz. Cele mai bune exemple sunt reprezentate de anularea zgomotelor într-o cafenea plină sau într-un spațiu de birouri aglomerat. Noile protecții pentru urechi sunt realizate din silicon lichid, material prietenos cu pielea, și asigură o și mai bună izolare fonică. Protecțiile sunt disponibile în trei mărimi diferite.

Dintre cele 3 microfoane ale sistemului unul este extern și captează zgomotul ambiental cu o rată de precizie cu 50% mai mare în comparație cu modelul precedent de căști2. Astfel, claritatea și anularea zgomotului sunt îmbunătățite semnificativ. Puterea de calcul a căștilor este de 2.4 ori mai mare, datorită sistemului Intelligent Dynamic 3.0, iar procesarea în timp real a zgomotelor din jur este asigurată în diferite setări acustice. Driver-ul dinamic de 11 mm are patru magneți cu senzitivitate ridicată, ceea ce duce la o și mai mare eficiență în anularea zgomotelor.

Toate aceste specificații generează performanțe cu 100% mai bune, cu o medie a capacității de anulare a zgomotelor la frecvența complete de 27 dB3 și un interval de frecvență ANC ultra-larg, de până la 5 kHz4.

Folosite într-un restaurant, căștile HUAWEI FreeBuds 6i reduc forfota din jur. În timpul zborurilor cu avionul, reușesc să filtreze zgomotele de frecvență joasă, oferind experiențe de ascultare de top. Sunt eficiente chiar și în mijloacele de transport public, toate călătoriile devenind mai plăcute.

Caracteristici perfecte pentru confort maxim

HUAWEI FreeBuds 6i aduc la un loc calitatea excepțională a sunetului, utilizarea pentru perioade lungi de timp și un aspect premium. Driver-ul ultra-magnetic asigură un bass cu 50% mai puternic, de până la 14 Hz5, cu suport pentru codecul audio LDAC HD și certificare Hi-Res Audio Wireless.

Utilizatorii își pot personaliza experiențele audio prin efectele Multi-EQ, care asigură până la 10 setări diferite, pentru ca muzica să fie redată în funcție de gusturile individuale.

Bateria căștilor HUAWEI FreeBuds 6i este un alt punct forte, asigurând un playback de până la 35 de ore6 cu ajutorul cutiei de încărcare. De asemenea, fiecare cască funcționează până la 8 ore la o singură încărcare. În plus, o alimentare de doar 10 minute oferă încă 4 ore de playback.

HUAWEI FreeBuds 6i: Prețuri și oferta de lansare din România

HUAWEI FreeBuds 6i, în variantele de culoare White, Black și Purple, sunt disponibile în România la un preț recomandat de vânzare de 499 de lei.

Clienții care vor achiziționa căștile de pe HUAWEI Store România, până la data de 30 iunie 2024, vor beneficia și de un cupon de reducere în valoare de 50 de lei, afișat în pagina produsului.

Tags:

Leave a Comment