LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Huawei: Noi produse wearable lansate în România

Share

HUAWEI a anunțat noi produse wearable, audio și pentru birou. Două dintre ele, HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, precum și noua variantă de HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green sunt disponibile în România.

HUAWEI WATCH FIT 3

HUAWEI WATCH FIT 3 moștenește design-ul pătrat al gamei FIT, în timp ce materialele, procesul de dezvoltare, design-ul și varietatea de culori ale curelelor reprezintă un pas înainte. Toate inovațiile la nivel de elemente de design au rolul de a se integra în conceptul HUAWEI, ”Fashion Squared”. Un ecran AMOLED de 1.82”, mai mare și mai clar, asigură experiențe vizuale tridimensionale îmbunătățite. Corpul realizat din material de aluminiu are o textură remarcabilă. Subțire de doar 9.9 mm și cu o greutate de doar 26 g, acesta este cel mai ușor ceas din gama FIT. Opțiunile de culoare sunt variate, iar butonul Crown integrează elemente de UX vibrante. HUAWEI WATCH FIT 3 nu este doar foarte intuitiv în utilizare, dar are și un aspect atrăgător.

HUAWEI WATCH FIT 3 își propune să devină și un antrenor personal. Aplicația Stay Fit a primit upgrade-uri majore, iar datele și analizele nutriționale au fost extinse pentru a acoperi cu mai multă precizie 50 de țări și regiuni, ajutându-i pe utilizatori să urmeze o serie de diete echilibrate și exerciții dezvoltate științific pentru a slăbi într-un mod mai sănătos. HUAWEI WATCH FIT 3 marchează și debutul sugestiilor Smart Sports, recomandări pentru anumite tipuri de exerciții fizice, în funcție de obiceiurile utilizatorilor, starea vremii și statusul inelelor de activitate, cu scopul de a-i încuraja să adopte stiluri de viață sănătoase.

La nivel de monitorizare a sănătății, HUAWEI WATCH FIT 3 are integrat algoritmul HUAWEI TruSleep™4.0, care acoperă o gamă completă de indicatori fiziologici, oferă un sistem de scor al somnului mai bun, dar și interpretări și sfaturi care au scopul de a îmbunătăți calitatea somnului. Noua funcție Sleep Breathing Awareness le oferă utilizatorilor posibilitatea de a dormi mai liniștiți. HUAWEI WATCH FIT 3 are și indicatori de sănătate HUAWEI TruSeen™ 5.5, care asigură o monitorizare a ritmului cariac cu 30%1 mai bună. Interfața care afișează nivelul de oxigen din sânge a fost restilizată, iar utilizatorii pot verifica de-acum indicatorii SpO2 în doar 25 de secunde.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Construit din materiale din industria aerospațială, design-ul HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este inspirat din dorința oamenilor de a explora spațiul cosmic. Principalul punct de atracție este conceptul LAVAL, inspirat din duza Laval, componentă folosită la realizarea rachetelor și navelor spațiale. Cadranul HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este realizat din material ceramic nanocristalin, iar această ediție specială de smartwatch vine cu un watch face exclusiv, cu denumirea LAVAL.

Ecranul a primit și el un design cosmic, cu sticlă de safir sferic. Durabil și rezistent, acest display este certificat cu un nivel Mohs mai ridicat și poate fi folosit în orice scenariu. În spiritul aventurii, ceasul este compatibil atât pentru expediții pe uscat, cât și pe mare. Are certificare IP68 și poate fi folosit în timpul scufundărilor, până la 30 de metri adâncime, datorită rezistenței la apă de 5 ATM.

De asemenea, utilizatorii se vor bucura de mai multe upgrade-uri la nivel de funcții de sănătate și fitness, cum ar fi introducerea HUAWEI TruSeenTM 5.5+ pentru monitorizarea mai precisă a sănătății sau Health Overview 2.0, un raport îmbunătățit cu mai multe date și analize despre sănătate, care asigură măsurarea și afișarea mai multor indicatori în doar 60 de secunde.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green

Ediția Green a HUAWEI WATCH GT 4 face parte din strategia ”Fashion Forward” și aduce un upgrade de design și o variantă de culoare revigorantă. Pe lângă design, smartwatch-ul este dotat și cu tehnologii de ultimă generație pentru a oferi informații personalizate exacte despre activitățile sportive și sănătate.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green a fost inspirat din culorile de primăvară ale naturii. Cureaua sa verde, realizată din material fluoroelastomer, exprimă puritatea și vibrația ierbii, în timp ce textura delicată te duce cu gândul la frunzele moi. Cadranul elegant prezintă, de asemenea, texturi ondulate și simetrice în diferite nuanțe de culori, inspirate din imaginea florilor care răsar primăvara. Utilizatorii au la dispoziție peste 25.000 de variante de personalizare a ecranului.

În același timp, HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green a fost conceput pentru ca utilizatorii să aibă acces permanent la informații despre sănătate și activitățile sportive preferate. Ceasul are rolul de a-i ajuta să-și dezvolte comportamente sănătoase printr-o serie de notificări inteligente, sfaturi zilnice și borne de completare a realizărilor zilnice.

Prețuri și oferta de lansare din România

HUAWEI WATCH FIT 3 are un preț recomandat de vânzare de 769 de lei pentru variantele de culoare Black, Pink, Moon, White, Green și Grey, respectiv 799 de lei pentru varianta Pearl White. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2. În plus, utilizatorii pot aplica codul de voucher disponibil în pagină, pentru a primi, în aceeași comandă, și o curea suplimentară.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este disponibil în varianta de culoare Grey și are un preț recomandat de vânzare de 3.299 lei. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5i.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green are un preț recomandat de vânzare de 1.199 lei. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *