LOADING

Type to search

SMARTPHONES

HONOR a lansat, în China, Magic Vs și seria HONOR 80

Share

HONOR a lansat, în China, telefonul HONOR Magic Vs și seria HONOR 80. HONOR Magic Vs ridică standardele industriei în ceea ce privește designul, ecranul, performanța și experiența utilizatorului.

Noul HONOR 80 se mândrește cu capacități îmbunătățite de videografie și fotografie. Depășind performanțele dispozitivelor pliabile existente, care vin adesea cu un ecran extern lung și îngust, HONOR Magic Vs oferă o experiență asemănătoare cu cea a unei tablete, ideală pentru utilizatorii care sunt implicați în activități multitasking, pentru că pot beneficia de o suprafață mai mare de ecran.

Un smarthopne pliabil de top în industrie, realizat cu un design inovator al balamalei. Extrem de subțire și ușor, HONOR Magic Vs are o grosime de 12,9 mm  atunci când este pliat și cântărește doar 261 g, ceea ce îl face cel mai ușor smartphone pliabil din industrie la ora actuală. HONOR Magic Vs este dotat cu cea mai puternică baterie din aceeași clasă de smartphone-uri pliabile existente pe piață, cu capacitate de utilizare pe tot parcursul zilei.

Disponibil în culori uimitoare precum portocaliu, cyan și negru, HONOR Magic Vs oferă soluții profesionale pentru confortul ochilor, fiind dotat cu Dynamic Dimming. Această funcție are capacitatea de ajustare a luminozității ecranului într-un mod inteligent și dinamic pentru a reduce oboseala ochilor cauzată de timpul petrecut pe ecran. De asemenea, HONOR Magic Vs dispune de un sistem cu trei camere foto permițând utilizatorilor să capteze imagini extraordinare cu detalii uimitoare, oferind o experiență fotografică și videografică superioară. Așadar, HONOR Magic Vs se mândrește cu cele mai bune capacități de fotografiere din clasa sa, producând imagini de înaltă calitate în toate scenariile.

Ecranul interior, pliabil, este un OLED cu 1 miliard de culori, diagonala de 7,9 inci, rezoluție 1984 x 2272p și densitate de 382 ppi. Rata de refresh este de 90Hz, luminozitate de 800 niti și HDR10+.

Ecranul exterior este OLED cu 1 miliard de culori, diagonala de 6.45 inci, rezoluție 1080 x 2560p și densitate de 431 ppi. Rata de refresh este de 120Hz, luminozitate de 1200 niti și HDR10+.

Magic Vs are o grosime de 12,9 mm  atunci când este pliat și cântărește 261 g. Smartphone-ul are baterie de 5000 mAh, procesor Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm), GPU Adreno 730 și variante de memorie internă și RAM 256GB / 8GB RAM, 256GB /12GB RAM, 512GB / 12GB RAM.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *