LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

G2 Omnicept Edition, headset-urile VR dezvoltate de HP, sunt distribuite de Elko

Share

G2 Omnicept Edition, headset-urile VR dezvoltate de HP, sunt distribuite de ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO.

Scopul principal al tehnologiei VR este să creeze o lume virtuală fără restrictii de creativitate, atât pentru consumatori, cât și pentru companii, iar acest lucru necesită investiții semnificative în tehnologie. Cel mai nou headset VR HP, G2 Omnicept Edition, suportă o rezoluție de 2160 x 2160 @ 90 Hz și permite utilizatorilor să:

  • dezvolte schițe și prototipuri pentru produsele viitoare;
  • creeze structuri ample pentru proiectele arhitecturale, de inginerie sau construcții și să permită vizualizarea de produse finite în lumea virtuală;
  • simuleze acțiuni de mare risc din viața reală pentru testarea aptitudinilor;
  • creeze noi opțiuni educaționale pentru profesori sau cursanți pentru a crea săli virtuale de clasă și pentru a capta mult mai ușor atenția, într-o mod eficient din punct de vedere al costurilor;
  • îmbunătățească procesele de practică ale studenților și cursanților din cadrul sistemului de sănătate.

Prima variantă de headset VR de la HP a apărut în 2019 și a fost rapid adoptată de către consumatori. Varianta Omnicept Edition 2022 vine cu noi îmbunătățiri pentru toate echipamentele incluse în pachet. În acesta sunt două controllere pentru detectare a mișcării și ustensilele pentru controlul elementelor din spațiul virtual. Acestea au un design mai confortabil, ergonomic pentru utilizator. Noua variantă integrează mult mai bine componentele AMD în procesul de funcționare al sistemului și permite headset-ului să extragă toate resursele necesare din placa video și din procesor pentru a oferi o experiență de înaltă calitate pentru utilizator.

În plus, Omnicept integrează un senzor de ritm cardiac, camere de urmărire a ochilor dezvoltate de Tobii și camere de recunoaștere facială pentru o experiență mai captivantă, plină de informații precise și utile.

Tags:

You Might also Like