LOADING

Type to search

STIRI

ELKO își extinde portofoliul de generatoare solare off-grid cu produsele Jackery

Share

Energia solară în Europa a crescut rapid în popularitate de la începutul războiului din Ucraina. Având în vedere cererea foarte mare de generatoare solare, ELKO a semnat un contract de distribuție cu producătorul Jackery. Urmare acestui contract, ELKO va distribui produsele Jackery în toate țările unde activează, inclusiv în România.

Cu peste 2 milioane de unități vândute din 2018, Jackery se situează printre cele mai vândute brand-uri de generatoare solare la nivel global. Oferta Jackery cuprinde o gamă largă de stații de energie portabile, încărcabile cu energie solară, care sunt compacte și oferă conexiuni multiple de alimentare.

„Incertitudinea cu privire la stabilitatea furnizării de energie electrică crește cererea pentru o sursă de energie independentă, ca soluție de back-up. În special pentru Ucraina, disponibilitatea generatoarelor solare off-grid poate fi soluția salvatoare. Este unul dintre cele mai solicitate produse de pe piață. Devenind un distribuitor oficial al Jackery, unul dintre cei mai mari producători de generatoare solare pentru exterior la nivel global, vom crește capacitatea de a răspunde cererilor cu produse de încredere”, a declarat Baiba Indane, Head of Branded Unit, ELKO Group.

“Jackery este al doilea producător de stații de energie portabile cu care începem colaborarea în acest an. Soluțiile de energie portabile au devenit foarte populare și solicitate în ultimii ani, având în vedere dependența de energie, mai mare ca niciodată. Dacă ne gândim la costurile ridicate aferente consumului de energie, ne așteptăm la o creștere accelerată pentru astfel de soluții. Stațiile portabile de energie sunt extrem de ușor de utilizat, nu sunt necesare cunostințe sau experiență cu panourile solare.”, a declarat Lavinia Ioana, Managerul Departamentului de Soluții în cadrul ELKO.

Cel mai cunoscut produs Jackery este Jackery Explorer, o stație de energie portabilă ce utilizează energia solară, concepută pentru a oferi toată puterea necesară pentru activitățile în aer liber sau ca sistem de back-up. În combinație cu panourile solare Jackery SolarSage (care se vând separat) se creează un sistem de generare a energiei solare. Panourile solare SolarSage au o eficiență de 23,7%, una dintre cele mai înalte din industrie.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment