LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Devhd va continua și în 2024 seria de acțiuni de responsabilitate socială în cadrul inițiativei “Compasiune pentru comunitate”, demarată anul trecut

Share

În anul 2023, pentru Devhd – companie axată pe soluții de transformare digitală inovativă bazate pe tehnologie ServiceNow – implicarea în comunitate a reprezentat un angajament, care s-a concretizat în susținerea mai multor cauze sociale. În cadrul inițiativei “Compasiune pentru comunitate”, organizația s-a implicat într-o serie de acțiuni care au vizat susținerea a trei misiuni diferite, inițiate de fundații și asociații locale.

“Comunitatea este locul unde trăiesc oameni de toate vârstele, dar și prietenii noștri patrupezi. Comunitatea este locul unde ne vedem unii pe ceilalți, unde înțelegem nevoile celorlați și unde contribuim pentru a ajuta pe fiecare. Nevoile unei comunități sunt multiple și variate, de aici și dorința echipei Devhd de a sprijini proiecte diverse”, a declarat Adrian Herdan, Fondator și CEO al Devhd.

Cauzele sustinute au vizat oamenii în vârstă, copiii, dar și animalele și au beneficiat de implicarea întregii echipe.

Susținere pentru persoanele in vârstă: Inițiativa “Fondul Vârstnicului”

În colaborare cu Fundația Regală Margareta a României, Devhd s-a alăturat misiunii de a sprijini persoane în vârstă din București, prin inițiativa “Fondul Vârstnicului”. Actiunea a fost una menită să facă fericiti 120 de vârstnici care să simtă că sunt importanți pentru cineva în preajma sarbătorilor de iarnă. Pachete de îngrijire, conținând alimente, produse de igienă personală și îmbrăcăminte călduroasă, au fost livrate personal de voluntarii fundației, printre care și membri ai echipei Devhd.

Bunăstarea copiilor – Luminând viitorul: Asociația Mia’s Children

Și în 2023, compania a susținut Asociația Mia’s Children. Au fost donate articole sportive și călduroase pentru cei 41 de copii, precum și un dozator de apă cu sistem de filtrare și o imprimantă color pentru proiectele școlare.

Grijă pentru animale: Asociația de protecție a animalelor Europe4strays

Din dragoste pentru animale, Devhd a colaborat și cu Asociația de Protecție a Animalelor Europe4strays, furnizând articole esențiale pentru cele peste 300 de animale fără stăpân, de care se ocupă asociația.

“Și în 2024 vom continua să ne implicăm în proiecte care să ajute membrii mai puțin norocoși ai comunității. Compasiunea, acordarea de sprijin celor care au nevoie, susținerea cauzelor sociale fac parte din valorile noastre fundamentale. Vom continua să fim aproape de comunitatea în care suntem prezenți și să sutinem inițiative care fac viață celorlați un pic mai bună”, a adăugat Adrian Herdan.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *