LOADING

Type to search

COMPUTING

Binance Academy și BNB Chain lansează un program educațional personalizat pentru dezvoltatori

Share

Binance Academy, platformă de educație cripto, colaborează cu BNB Chain, cel mai mare blockchain layer-1 după numărul de utilizatori, pentru a lansa un program nou de specializare în dezvoltarea pe BNB Chain. Acesta este conceput pentru a pregăti dezvoltatorii de software să creeze proiecte în industria Web3 și blockchain. Programul nu necesită cunoștințe anterioare despre fundamentele blockchain și este furnizat complet gratuit.

Programul cuprinde douăzeci de cursuri în limba engleză, fiecare cuprinzând între două și șase videoclipuri. Subiectele abordate includ Noțiuni de bază despre blockchain, BNB Chain, Contracte inteligente, Solidity, Web3, Aplicații descentralizate (DApps), Oracles, DeFi, Token-uri BEP-20, Arhitectură Greenfield, printre altele. Specializarea utilizează o varietate de materiale didactice interesante, proiecte și evaluări notate.

La finalizarea cu succes a cursului, participanții primesc un certificat digital, confirmându-le cunoștințele dobândite și deschizându-le calea către noi oportunități în industria blockchain.

Dezvoltări pentru o adopție de masă

Scopul acestui demers este de a sprijini adoptarea Web3 la scară largă, ajutând mai mulți oameni să devină dezvoltatori pe blockchain. BNB Chain adaugă acest program educațional setului său de programe de asistență pentru dezvoltatori, care permit indivizilor fie să își înceapă călătoria în dezvoltarea Web3, fie să își îmbunătățească cunoștințele și abilitatile, prin dobândirea unor baze solide în dezvoltarea BNB Chain.

Yi He, cofondatorul Binance, a subliniat rolul critic al educației în stimularea adoptării și dezvoltării Web3: „Blockchain și Web3 stabilesc un precedent în inovațiile din industrii din întreaga lume. Educația este esențială pentru dezvoltarea și adoptarea ulterioară și oferă noi oportunități indivizilor, pe măsură ce aceste tehnologii ne modelează viitorul și economia globală. Ne propunem să facem educația accesibilă, aspect ce reprezintă o parte centrală a principiilor noastre axate pe utilizatori și a misiunii de a crește accesibilitatea financiară și inovația durabilă. Cu acest program specializat de dezvoltatorii de blockchain, sperăm să încurajăm și să sprijinim mai mulți oameni să facă parte din construirea viitorului acestor tehnologii noi, care urmează să ne schimbe societatea și să revoluționeze industriile”.

În ultimii ani, ecosistemul BNB Chain a înregistrat o creștere susținută. opBNB se clasează acum pe locul 1 ca blockchain după utilizatorii activi zilnic (DAU) și procesează 71 de milioane de tranzacții zilnice, la un cost mediu de 0,001 USD. În plus, BNB Smart Chain (BSC) este lider ca blockchain L1 ca DAU și are o valoare totală blocată ce depășește 4 miliarde de dolari. BNB Chain s-a impus cu fermitate ca un ecosistem blockchain de top bazat pe comunitate.

Această colaborare cu BNB Chain se adaugă la inițiativele globale de educație existente ale Binance Academy, cum ar fi publicarea regulată de conținut educațional multimedia accesibil gratuit, campaniile Learn & Earn și Programul University Outreach, creând un sistem cuprinzător care ajută milioane de oameni să se alăture economiei digitale. În plus, aceasta contribuie la inițiativele de sprijin pentru dezvoltatorii de la BNB Chain, care includ programul Most Valuable Builder (MVB), granturi precum programele TVL, DAU Incentive și Kickstart.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *