LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

BenQ a lansat un video proiector short throw 4LED pentru gaming

Share

BenQ a lansat video proiectorul TH690ST 4LED cu tehnologie short throw, pentru divertisment, gaming pe consolă, redarea de conținut sportiv sau filme și seriale. Prin intermediul celor două conexiuni HDMI (2.0b), TH690ST poate fi folosit pe toate consolele de gaming, precum PS5 sau PS4, Nintendo Switch sau Xbox. Noul model este capabil să ofere o imagine la rezoluție Full HD cu tehnologie HDR, timp de răspuns de 8.3ms la 120Hz și o luminozitate de 2300ANSI lumen.

Cu o diagonală de până la 100 inch de la o distanță de numai 1.5 metri, proiectorul TH690ST 4LED cu tehnologie short throw este o alternativă avantajoasă la televizoarele cu ecran mare. Pentru o proiecție ușoară și convenabilă din diferite poziții din cameră, video proiectorul este echipat cu o corecție Keystone 2D ce elimină efectele trapezoidale și optimizează alinierea imaginii. Datorită sursei sale de lumină 4LED, TH690ST oferă imagini de calitate cu luminozitate ridicată, contrast clar și saturație echilibrată. Durata de viață a sursei de lumină LED este evaluată la 30.000 ore de utilizare în modul ECO. Mai concret, 4 ore de utilizare zilnică echivalează cu aproximativ 21 de ani de utilizare fără a fi nevoie de înlocuirea sursei de lumină.

Datorită modurilor de joc prestabilite și special concepute pentru TH690ST, pasionaţii de jocuri se pot bucura de interacțiunile din jocurile lor preferate cu un plus de realism și intensitate. De asemenea sunt disponibile şi moduri de joc optimizate pentru medii luminoase și întunecate, acestea oferind o claritate mai bună și detalii mai bogate în timpul sesiunilor profunde de gaming.

Proiectorul BenQ TH690ST poate afișa culorile cu o precizie deosebită, acoperind 84% din spectrul DCI-P3 și 98% din spectrul REC.709. În plus, TH690ST este compatibil și HDR 4K.

Doua difuzoare stereo treVolo de 5W sunt integrate în proiectorul TH690ST, oferind o acustică puternică și echilibrată. Utilizatorii pot comuta între modurile audio Standard, Cinema, Muzică, Joc, Sport și Personalizat pentru a obține o experiență audio perfect sincronizată cu conținutul vizionat.

BenQ TH690ST 4LED va fi disponibil la un preţ recomandat de 1199 EUR.

Tags:

You Might also Like