LOADING

Type to search

STIRI

Adrian Cristea este noul Key Account Manager al Axis Communications

Share

Axis Communications anunță numirea lui Adrian Cristea ca nou Key Account Manager pentru România. Astfel, compania suedeză își întărește prezența pe piața locală și înregistrează creșteri constante de la an la an.

Absolvent al Academiei de Afaceri Aarhus din Danemarca, Adrian are o experiență de peste cinci ani în domeniul IT, activând anterior în cadrul companiilor HP și Logicom. În plus, a dobândit și experiență antreprenorială internațională, având astfel o înțelegere profundă a pieței din România, dar și a strategiilor de inovație și dezvoltare de business.

”Avem încredere în cunoștințele și experiența lui Adrian. Rolul său este să continue și să consolideze parteneriatele locale. Echipa Axis va depune toate eforturile pentru a crește numărul proiectelor partenerilor și de a menține la standarde ridicate toate operațiunile de suport”, a declarat Pavel Marek, Sales Manager CEE.

Adrian va susține și dezvolta portofoliul de parteneri și clienți ai Axis Communications România prin oferirea de training-uri de vânzări, negocierea contractelor comerciale și implicarea în activități de marketing orientate spre vânzări, în colaborare cu partenerii.

“Văd oportunități semnificative de îmbunătățire a securității din România prin implementarea soluțiilor Axis Communications. Prin integrarea tehnologiilor avansate în diverse proiecte, putem spori securitatea sau accelera automatizarea transformării digitale. Echipamentele și soluțiile Axis pot contribui la creșterea eficienței operaționale, reducerea riscurilor și consolidarea securității în orice domeniu al economiei locale. Îmi doresc să fiu un catalizator în implementarea acestor inovații pe piața românească și să contribui la conturarea unui mediu mai sigur și mai inteligent,” a declarat Adrian Cristea, Key Account Manager la Axis Communications Romania.

Având în vedere experiența sa profesională, Adrian se aliniază și cu inițiativele de sustenabilitate ale Axis, precum o dezvoltare durabilă și susținută și o relație cu partenerii bazată pe transpareță și încredere.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment