LOADING

Type to search

TECH

Acer extinde linia ecologică Vero

Share

Acer a anunțat în cadrul evenimentului next@acer cele mai recente modele din gama sa de dispozitive ecologice Vero, inclusiv laptopul Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) și proiectorul laser Acer Vero PL3510ATV, ambele concepute pentru a oferi companiilor și consumatorilor tehnologie performantă și un consum redus de energie, dar și mai multe opțiuni pentru a reduce amprenta de carbon.

Laptopul Aspire Vero 15 este echipat cu procesoare Intel® Core din a 13-a generație și grafică Intel® Iris® Xe, concepute pentru a permite laptopului Intel® Evo să facă și mai multe deodată. Linia Aspire Vero, premiată de mai multe ori, reduce emisiile de CO2 prin utilizarea de materiale plastice reciclate după consum (PCR) în șasiul său, fără a sacrifica durabilitatea. De asemenea, dispune de un ecran IPS FHD de 15 inchi, Acer VeroSensepentru gestionarea bateriei și de o cameră web QHD 1440p care vine cu tehnologia de colaborare Acer PurifiedView și Acer PurifiedVoice

Acer a lansat, de asemenea, și proiectorul Acer Vero PL3510ATV cu rezoluție Full HD, o diodă de 4.800 ANSI lumeni și o durată de viață a lămpii de 30.000 de ore 4 pentru o luminozitate de lungă durată. Designul de economisire a energiei al proiectorului laser economisește cu până la 48% mai multă energie, în comparație cu proiectoarele pe bază de lămpi[2], reducând, în cele din urmă, costul total de utilizare și amprenta de carbon printr-o durată de viață extinsă a produsului. În conformitate cu platforma Acer Earthion, cele mai recente produse Vero integrează plastic PCR pe șasiul lor și utilizează ambalaje reciclabile.

Laptop Acer Aspire Vero 15

Noul Aspire Vero 15 (AV15-53P) combină un design ecologic și o serie de caracteristici de performanță, răspunzând nevoilor utilizatorilor pentru un laptop puternic și cu aspect atractiv. Acesta are un ecran Full HD de 15,6 inchi[4], raport de aspect 16:9 și 100% sRGB[4] pentru a satisface nevoile utilizatorilor legate de sarcini și divertisment, într-un spațiu mai mare al ecranului. Echipat cu procesoare Intel Core i7 până la a 13-a generație și grafică Intel Iris Xe, laptopul cu Windows 11 ajută utilizatorii să își maximizeze productivitatea, indiferent dacă lucrează, creează sau se joacă, și îndeplinește cerințele unui laptop Intel Evo pentru a atinge obiective cheie de experiență, cum ar fi durata de viață reală a bateriei cu încărcare rapidă, capacitatea de reacție, trezire instantanee și colaborare inteligentă.

Aspire Vero 15 vine, de asemenea, cu o cameră QHD 1440p care include Acer PurifiedView și PurifiedVoice cu tehnologia AI Noise Reduction pentru conferințe web îmbunătățite. Pentru o conectivitate fiabilă și fără întreruperi, laptopul vine cu Wi-Fi 6E și prezintă o selecție generoasă de porturi, inclusiv două porturi Thunderbolt 4/USB Type-C, două porturi USB3.2 Gen1 Type-A, HDMI 2.1, intrare DC și un port jack audio, menținând utilizatorii conectați și productivi oriunde s-ar afla. De asemenea, este echipat cu până la 16 GB de memorie LPDDR5 și două SSD-uri M.2 care suportă până la 1 TB de stocare.

Proiectare eco-conștientă

În încercarea Acer de a obține un impact pozitiv continuu asupra mediului înconjurător, Aspire Vero 15 a fost proiectat cu atenție pentru a încorpora mai multe materiale reciclate și pentru a minimiza și mai mult deșeurile prin creșterea duratei de viață a dispozitivului. În comparație cu generația anterioară de laptopuri ecologice, Aspire Vero 15 a crescut procentul de plastic PCR utilizat în șasiu de la 30% la 40% și s-au obținut cu 30% mai puține emisii de CO 2[1] în producția materialului șasiului, asigurându-se în același timp că acesta poate rezista la uzura zilnică. Șasiul său atrăgător nu conține vopsea și posedă mai puțini compuși organici volatili, în timp ce capacele tastelor și carcasa adaptorului utilizează 50% materiale PCR. Trackpad-ul său OceanGlass™ încorporează, de asemenea, plastic reciclat de pe fundul oceanului.

În scopul de a prelungi și mai mult durata de viață, laptopul utilizează șuruburi standardizate pentru a simplifica reparațiile și reciclarea la sfârșitul ciclului de viață. Laptopul este livrat într-un ambalaj reciclabil multifuncțional, fabricat din hârtie 100% reciclată și până la 90% carton reciclat, și poate fi reutilizat ca suport ergonomic pentru laptop. Aplicațiile de gestionare VeroSense integrate permit utilizatorilor să preia controlul consumului de energie și a duratei de viață a bateriei, având la dispoziție patru moduri de performanță din care pot alege.

Acer Vero PL3510ATV: Proiector inteligent Acer Vero PL3510ATV

Proiectorul Acer Vero PL3510ATV combină proiecția avansată cu lumină laser și eficiența energetică ridicată într-un dispozitiv portabil. Echipat cu o rezoluție Full HD, o diodă laser dinamică de 4.800 ANSI lumeni și un raport de contrast de 50.000:1, acesta proiectează imagini strălucitoare și clare de la distanțe mari, chiar și în medii interioare luminoase. Tehnologia superioară de iluminare cu fosfor îi permite să prezinte culori bogate și precise, oferind în același timp o degradare a iluminării de opt ori mai mică și consumând cu 48% mai puțină energie în comparație cu proiectoarele tradiționale pe bază de lampă[2]. Proiectorul fără mercur încorporează, de asemenea, 50%plastic PCR în șasiu pentru a reduce efectele nocive asupra mediului. Combinate cu o durată de viață de 30.000 de ore, aceste caracteristici ajută la economisirea costului total de proprietate și la reducerea deșeurilor.

Pentru a maximiza versatilitatea sa, fie că este vorba de vizionare la locul de muncă sau acasă, proiectorul Acer Vero PL3510ATV acceptă tehnologia de corecție 2D keystone care ajustează automat proiecția la orice suprafață de vizualizare, pentru a oferi o afișare fără distorsiuni, în timp ce funcția de deplasare a obiectivului vă permite să navigați fără a fi nevoie să mutați dispozitivul. Proiectorul Acer Vero PL3510ATV suportă, de asemenea, proiecția continuă 24/7, oferind utilizatorilor o performanță fiabilă și de înaltă calitate chiar și pentru perioade prelungite, și este clasificat IP5X pentru a păstra componentele sale protejate în orice mediu. Acer Vero PL3510ATV nu numai că dispune de un difuzor încorporat de 10W care oferă sunete cinematografice și elimină necesitatea unor difuzoare externe, dar suportă și o funcție Audio Return pentru o calitate audio îmbunătățită. Aceasta permite utilizatorilor să conecteze difuzoarele preferate la proiector, oferind o experiență sonoră captivantă care completează ecranul vizual uimitor. Datorită dongle-ului inclus care suportă Android TV[3], Acer Vero PL3510ATV se mândrește cu compatibilitatea Chromecast pentru streaming video fără întreruperi și partajarea ecranului din aplicațiile compatibile de pe sursă. 

Prețuri și disponibilitate

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 899 EUR.

Videoproiectorul Acer Vero PL3510ATV va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la un preț începând de la 1.399 EUR.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *