LOADING

Type to search

COMPUTING

Acer a lansat noul laptop Swift X 16

Share

Acer a anunțat noul Acer Swift X 16 (SFX16-61G), conceput pentru a scoate la iveală creativitatea fiecăruia printr-o suită de funcții performante pentru design grafic, randare 3D și editare video. Laptopul dedicat creatorilor aduce culori și claritate captivante, cu o opțiune pentru un ecran OLED 16:10 care suportă 100% DCI-P3 și o luminozitate ridicată de 500 nits. Combinând un design atrăgător și performanțe puternice, noul Swift X 16 vine într-un design rafinat, cu o grosime de 17,9 mm, cu procesoare până la AMD Ryzen™ 9 7940H și GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4050. De asemenea, este dotat cu un sistem de răcire TwinAir, o baterie mai mare și toate porturile de conectare vitale pentru o productivitate sporită. Apelurile video și streamingul nu au fost niciodată mai bune deoarece laptopul RTX utilizează o cameră FHD 1080p care folosește Reducerea Temporală a Zgomotului (TNR) de la Acer și suita sa de tehnologii AI pentru videoclipuri clare și clare.

Identitate vizuală și culori captivante

Noul Acer Swift X 16 prezintă un design precis și bine lucrat, cu o adâncitură frontală lungă pentru acces ușor, cu balamale și guri de ventilație bine ascunse sub suprafața sa din aluminiu. Noul laptop subțire și ușor, cu un design nou, cântărește doar 1,9 kg într-un șasiu elegant de 17,9 mm, pentru a oferi un aspect și o senzație de mai multă încredere. Touchpad-ul său neted vine cu 33% mai mult spațiu de defilare în comparație cu modelul anterior, oferind cel mai mare touchpad dintre laptopurile Acer actuale.

Utilizatorii vor fi uimiți de culorile și imaginile senzaționale oferite de varianta cu OLED de 16 inchi 3,2K (3200 x 2000), care dispune de certificările VESA DisplayHDR™ TrueBlack 500 și TÜV Rheinland Eyesafe® pentru o vizualizare confortabilă. Imaginile realiste și acuratețea culorilor ies în evidență cu ajutorul ecranului OLED 100% DCI-P3 al laptopului, luminozitatea strălucitoare de 500 nits, rata de refresh de 120 Hz și timpul de răspuns mai mic de 0,2 ms. Acestea sunt evidențiate și mai mult cu margini mai subțiri și un afișaj mai mare de 16:10 în comparație cu modelele anterioare, pentru un plus de spațiu pe ecran.

Performanțe superioare de randare și răcire

Proiectat pentru a ajuta designerii și creatorii să își elibereze întregul potențial, Acer Swift X 16 este alimentat de procesorul AMD Ryzen™ 9 7940H (până la 45W și 8 nuclee) și de grafica AMD Radeon™ 780M încorporată, combinând viteze mari ale procesorului și rezistență, pentru a permite utilizatorilor să finalizeze proiectele în timp record. Procesoarele grafice NVIDIA GeForce RTX 4050 pun în evidență hardware-ul de nouă generație pentru ray tracing, AI și codificare video AV1, cu acces la driverele NVIDIA Studio și la instrumente exclusive precum NVIDIA Omniverse™, NVIDIA Broadcast și NVIDIA Canvas, astfel încât utilizatorii își pot eleva și accelera proiectele cu suport pentru unele dintre cele mai populare aplicații creative din lume.

Asistând hardware-ul puternic, laptopul creator dispune de interioare reproiectate și soluții termice pentru un echilibru îmbunătățit între performanța termică și durata de viață a bateriei. Datorită unor aranjamente termice nou proiectate, Swift X 16 vine cu sistemul de răcire TwinAir îmbunătățit, care mărește aportul de aer cu până la 36% datorită ventilatoarelor sale mai mari și a modului turbo nou adăugat, precum și a unui design al tastaturii cu intrare de aer pentru a ajuta la expulzarea căldurii și menținerea temperaturilor scăzute din interior, astfel încât utilizatorii să poată profita mai mult de sesiunile lor atunci când fac streaming, se joacă sau creează.

Conferințe și streaming video clare

Laptopul Acer Swift X 16 este excelent pentru conferințe video, transmisiuni în direct și videoblogging cu ajutorul camerei sale FHD de înaltă rezoluție 1080p, care utilizează suita de funcții AI Acer PurifiedView™, cum ar fi Background Blur, Automatic Framing și tehnologia Eye Contact. Tehnologia Acer Temporal Noise Reduction (TNR) oferă imagini de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare slabă, în timp ce Acer PurifiedVoice™ cu reducerea zgomotului AI se asigură că vocile sunt auzite clar atunci când se efectuează apeluri video sau înregistrări. Este dotat cu până la 16 GB de memorie LPDDR5, până la 2 TB de stocare PCIe Gen 4 SDD și un slot MicroSD pentru spațiu de stocare suplimentar atunci când arhivați proiecte creative. De asemenea, utilizatorii beneficiază de două porturi USB Type-C, HDMI 2.1 și Wi-Fi 6E pentru o conectivitate sporită. Laptopul cu Windows 11 suportă Windows Hello prin intermediul cititorului de amprente și Wake on Voice pentru autentificări mai comode și mai sigure, în timp ce Cortana cu interacțiuni vocale funcționează ca un asistent personal de productivitate pentru utilizatori.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift X 16 (SFX16-61G) va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la 1,566 EUR.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment