LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT

Panasonic a prezentat gama completă de televizoare OLED și LED

Share

Panasonic prezintă gama completă de televizoare OLED și LED pentru 2023 prin care îmbunătățește și mai mult experiențele pentru filme și jocuri.

Datorită calibrării de la Hollywood și acurateței superbe a culorilor, televizoarele OLED de la Panasonic au fost mult timp recunoscute drept cea mai bună alegere pentru filme, emisiuni TV și jocuri. Relațiile de lungă durată ale Panasonic cu regizorii de film și, mai recent, cu dezvoltatorii importanți de jocuri, au ca rezultat produse concepute din punctul de vedere al creatorului pentru a oferi cu adevărat conținutul gândit și realizat de acesta.

Divertismentul la domiciliu evoluează, iar cea mai recentă gamă de produse demonstrează de ce Panasonic este în continuare prima alegere a consumatorilor și profesioniștilor din întreaga lume.

După ce ne-am valorificat anii de expertiză tehnică și know-how-ul în materie de design, suntem încântați să prezentăm o gamă de televizoare concepute pentru a se integra perfect în orice casă, transformând în același timp fiecare film, joc, emisiune TV sau eveniment sportiv într-un adevărat spectacol, cu sunet captivant și o calitate a imaginii de neegalat“, a declarat Paul Darch, director Panasonic Consumer Europe.

MODELELE TV 2023

Anunțat pentru prima dată în ianuarie la CES, MZ2000 este OLED-ul de referință al Panasonic pentru 2023, disponibil la dimensiuni de 55, 65 și 77 de inci. Acest nou televizor depășește limitele a ceea ce este posibil cu privire la calitatea imaginii OLED, cuprinzând un panou de ultimă generație cu Micro Lens Array și o configurație personalizată de gestionare a căldurii în mai multe straturi pentru a asigura un progres semnificativ în ceea ce privește luminozitatea.[1]

Combinând un design revoluționar cu performanțe OLED de nivel profesional de la un panou Master OLED PRO cu difuzoare frontale[2], noul televizor Panasonic MZ1500 4K Ultra HD oferă experiențe de film și jocuri excepțional de captivante cu un sunet excelent. Disponibil la dimensiuni de 42, 48, 55 și 65 de inci.

Disponibil la dimensiuni de 42, 48, 55 și 65 de inci, MZ980 este un televizor OLED indispensabil pentru toți cei care doresc să experimenteze o experiență cinematografică și de gaming de nivel superior.

Cu un design minimalist fără ramă și disponibil în dimensiuni de 42, 48, 55 și 65 de inci, MZ800 este un televizor OLED 4K Ultra HD indispensabil pentru toți cei care doresc să experimenteze noi niveluri de imersiune la un preț rezonabil.

Televizoarele LED 4K Ultra HD MX950 și MX940 oferă o combinație excepțională de calitate a imaginii și versatilitate pentru diferite tipuri de conținut, precum și cea mai recentă tehnologie de panouri Mini LED[3] pe dimensiuni de ecran variate – MX950 este disponibil la dimensiuni de 55, 65 și 75 de inci, iar MX940 la dimensiuni de 43 și 50 de inci.

Televizorul MX800 LED 4K Ultra HD oferă imaginile și sunetul de înaltă calitate caracteristice brandului companiei, combinate cu experiența de utilizare simplificată a sistemului Fire OS. Disponibil la dimensiuni de 43, 50, 55, 65, 75 și 85 de inci [4].

Combinând funcțiile inteligente personalizate ale Google TV[5] cu o calitate excepțională a imaginii 4K, televizoarele Panasonic MX700 și MX710 LED Ultra HD (disponibile la dimensiuni de 43, 50, 55 și 65 de inci) fac ca streamingul conținutului de calitate superioară de la televizor, filme, sport și jocuri să fie mai simplu ca niciodată.

CALIBRAT LA HOLLYWOOD

Pentru televizoarele OLED de top, acuratețea tehnică a Panasonic este posibilă datorită know-how-ului și ingineriei japoneze, combinate cu abilitățile de calibrare a culorilor ale lui Stefan Sonnenfeld.

Stefan Sonnenfeld, fondator și director executiv al Company 3, este un colaborator de încredere al unora dintre cei mai buni cineaști din lume. Sonnenfeld se numără printre cei câțiva artiști de frunte care au susținut puterea colorizării de a spune povești și de a comunica emoții.

Descris de NPR ca fiind un “da Vinci al filmelor”, Sonnenfeld și-a aplicat abilitățile de colorist la multe dintre cele mai apreciate și populare filme din ultimul deceniu: Top Gun: Maverick, A Star is Born, Wonder Woman, Man of Steel, Beauty and the Beast, Star Wars: The Force Awakens, Jurassic World, 300 și multe altele. La fel ca mulți alți coloriști de renume, el folosește ecrane OLED Panasonic ca monitoare de referință de format mare pentru clienți în fluxul său de lucru zilnic. Într-adevăr, televizoarele OLED de la Panasonic sunt utilizate pe scară largă în studiouri și companii de postproducție.

Modul Filmmaker îmbunătățit garantează spectatorilor că se pot bucura de conținut exact așa cum a intenționat artistul – indiferent dacă vizionarea are loc într-o sală de cinema special amenajată sau într-un spațiu de locuit confortabil.

Detectarea temperaturii culorii luminii ambientale a fost îmbunătățită pentru Filmmaker Mode, asigurând o reproducere precisă a imaginii în orice condiții de iluminare; de exemplu, prin scăderea temperaturii ca răspuns la condiții de iluminare caldă sau prin luminarea tonurilor întunecate în medii extrem de luminoase.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ NIVELUL DE JOC

Jocurile video s-au dezvoltat rapid în ultimii ani. Scenariile sunt scrise ca în blockbusterele de la Hollywood, lumile 3D sunt mai vaste și mai realiste ca niciodată și există o multitudine de universuri de joc de explorat.

Pentru a se simți pe deplin imersați în această lume în creștere a divertismentului, jucătorii au apelat în mod tradițional la monitoare pentru a profita la maximum de cele mai recente console și PC-uri care oferă tehnologii avansate de redare și timpi de încărcare foarte rapizi.

Totuși, toate acestea pot fi realizate acum cu cele mai recente televizoare OLED de la Panasonic, care oferă experiența așa cum a fost concepută de dezvoltatorii de jocuri. Îmbunătățirile aduse de Panasonic în domeniul jocurilor în 2022 au fost recunoscute nu doar de gameri, ci și de studiourile de jocuri și echipele profesioniste de eSports – iar în 2023 acest angajament față de gameri a ajuns la un cu totul alt nivel.

Pentru a se asigura că fiecare joc arată cât mai bine, noul mod True Game Mode[6] aduce în lumea jocurilor toate funcțiile de acuratețe a culorilor disponibile pentru filme, în timp ce tehnologia îmbunătățită HDR Tone Mapping oferă o expresie orientată spre sursă din partea dispozitivului de joc. În plus, True Game Mode este calibrabil și afișează logo-ul Calman Calibrated după ajustarea cu software-ul de calibrare a culorilor Calman® Color de la Portrait Displays – standardul de facto în lumea creării, distribuției și redării de conținut. Acest lucru înseamnă că True Game Mode reproduce jocurile așa cum au fost concepute de creatorii lor.

Suportul pentru caracteristicile cheie HDMI 2.1, rezoluția completă 4K, rata de refresh de până la 120 Hz, latența ultra-redusă și lag-ul de intrare, VRR și tehnologia AMD FreeSync™ Premium oferă soluția perfectă pentru gameri. Între timp, Dolby Vision®[7] este prezent pe toate modelele de televizoare cu Game Mode Extreme [8]. Televizoarele OLED Panasonic OLED cu HXC PRO AI prezintă, de asemenea, Nvidia G-SYNC, care oferă un gameplay fluid și clar pentru jucătorii de pe PC


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *