LOADING

Type to search

STIRI TECH

Zyxel primește distincția „Best PSA/RMM Vendor Award 2022”

Share

Într-o ceremonie ce a avut loc la Londra, premiile Channel Partner Insight’s 2022 European MSP Innovation Awards au răsplătit eforturile făcute de companii în direcția inovației, precum și cele mai bune practici în sectorul serviciilor gestionate la nivelul întregului continent european.

Evenimentul a fost onorat de numeroși lideri și directori seniori ai furnizorilor de servicii gestionate (Managed Services Provider – MSP) care au avut ocazia să socializeze și să-și împărtășească opiniile despre partenerii care îi sprijină pentru a evolua cât mai bine în peisajul tumultuos al pieței din această perioadă.

Un furnizor MSP oferă servicii, cum ar fi servicii de rețea, pentru aplicații, infrastructură și securitate, prin asistență continuă și regulată și administrare activă la sediul clienților, în centrul de date propriu (hosting) sau într-un centru de date terță parte.

Prezent la eveniment, Jean-Marc Guignier, Executive Vice President Sales Marketing EMEA în cadrul Zyxel Networks, a vorbit despre importanța pe care o are pentru el și pentru echipa sa câștigarea distincției „Best PSA/RMM Vendor Award 2022”, precum și despre cum vede evoluția viitoare a pieței furnizorilor de servicii gestionate.

Instrumentele PSA (Professional Services Automation) și RMM (Remote Monitoring and Management) sunt ambele create pentru a stimula afacerea unui furnizor de servicii, dar sunt destinate unor sfere diferite. Utilizarea PSA poate ajuta la construirea proceselor de afaceri, în timp ce RMM se referă la „ajustarea fină” a unui suport tehnic intern.

Zyxel și-a construit liniile de produse pe patru categorii principale: Securitate, Switching, Wifi și Conectivitate mobilă (LTE/5G). Dar principalul motor de creștere este în mod cert soluția de management în cloud, Nebula. Această soluție, care susține toate cele patru linii de produse, este adoptată pe scară largă în rândul clienților noștri, deoarece le permite să configureze și să controleze toate dispozitivele noastre printr-o soluție centrală de management.

Produsele Zyxel au primit numeroase recunoașteri și premii prestigioase din partea mass-media din industrie și a grupurilor de influență. Apreciem cu adevărat aceste onoruri pe care produsele și eforturile specialiștilor noștri din departamentul de cercetare-dezvoltare le primesc și vă vom împărtășim veștile bune.

Tags:

You Might also Like