LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

Tehnologia eSIM, disponibilă la Digi

Share

DIGI a lansat tehnologia eSIM (SIM integrat) pentru pachetele de telefonie mobilă.

Astfel, abonații cu dispozitive compatibile se vor putea conecta la rețeaua DIGI fără cartela clasică (fizică) SIM. Tehnologia eSIM permite instalarea mai multor numere de telefon pe un singur telefon mobil (în cazul anumitor modele mai noi).

Cei care vor eSIM, o pot obține de la reprezentanții companiei, din rețeaua de magazine sau o pot oricând online, dacă dețin un echipament compatibil cu funcția eSIM și efectuează activarea prin intermediul unei conexiuni wi-fi. Utilizatorii care optează pentru eSIM vor primi un cod QR, respectiv instrucțiunile de creare și activare a profilului în telefon. După încheierea procesului de activare a cartelei digitale, utilizatorii trebuie să se asigure că setările pentru serviciile de date VoLTE și VoWiFi sunt active pe noul profil eSIM.

La contractarea serviciului de telefonie mobilă DIGI, clienții vor putea alege între cartela SIM, în format fizic, și eSIM, putând, ulterior, să înlocuiască SIM-ul cu eSIM, în funcție de preferințe. Primul eSIM este oferit gratuit, iar înlocuirea acestuia cu o altă cartelă digitală implică o taxă în valoare de 5 lei (TVA inclus).

Conform ultimului raport publicat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, DIGI a devenit operatorul cu acoperirea numărul 1 de voce mobilă din țară: 98,8% din populația României, datorită investițiilor majore în infrastructurile de fibră optică și mobilă.

Compania își menține poziția de lider al portabilității, fiind operatorul de telecomunicații care atrage în rețeaua 4G și 5G, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind, în prezent, peste 4,715 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 30.09.2022).

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *