LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

T7 Shield, un nou SSD portabil de la Samsung

Share

T7 Shield este un SSD extern de mărimea unui card de credit, cu transfer de date la viteze foarte mari și cu un design care-l face rezistent la căderi, apă și praf.

T7 Shield este din familia de SSD-uri portabile Samsung T7, care include T7 – un driver pentru utilizare zilnică, care oferă viteze incredibil de mari într-un design elegant, și T7 Touch , un PSSD premiat de CES, cu un senzor de amprentă integrat, pentru o protecție sporită a datelor.

T7 Shield oferă o compatibilitate extinsă, permițând consumatorilor să conecteze noul SSD la mai multe dispozitive, inclusiv PC-uri, smartphone-uri Android și console de jocuri.

Modelul este rezistent la șocuri în cazul unor căderi de până la trei metri , fiind în același timp certificat IP65 ca fiind rezistent la praf și apă . Deși este caracterizat de un nou design robust, T7 Shield este compact și ușor, cântărind doar 98 de grame.

T7 Shield are o viteză de citire de 1.050 megabytes pe secundă (MB/s) și o viteză de scriere de 1.000 MB/s, de aproximativ două ori mai rapid decât predecesorul său, T5.

Samsung T7 Shield poate stoca un număr mare de imagini, jocuri, precum și videoclipuri 4K și 8K, indiferent dacă sunt pe PC, Mac, smartphone (Android) sau consolă de jocuri.

Modelul are o securitate consolidată (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) cu criptare hardware, astfel încât datele utilizatorilor continuă să fie protejate chiar dacă T7 Shield este pierdut. În plus, acesta oferă acces la Magician Software de la Samsung, care le permite utilizatorilor să gestioneze în mod convenabil unitatea.

Tags:

You Might also Like