LOADING

Type to search

STIRI

Schneider Electric îl numește pe Ruben Llanes în funcția de Chief Executive Officer Digital Grid

Share

Schneider Electric l-a numit pe Ruben Llanes în funcția de Chief Executive Officer Digital Grid. În cadrul liniei de business Innovation at the Edge a Schneider Electric, Digital Grid își propune să accelereze modernizarea rețelei, de la rețea la prosumer, sub pilonii inovației, adoptarea tehnologiilor noi și parteneriatelor.

Cu accent pe asigurarea unei rețele digitale rezistente și eficiente și pe furnizarea de software și soluții de management al rețelei de cea mai bună calitate, businessul continuă să crească, să evolueze și să se poziționeze în cel mai bun mod pentru a deservi utilitățile, utilizatorii de energie, clienții și partenerii.

Anterior CEO al AutoGrid, Llanes a susținut dezvoltarea companiei, a introdus procese și metode îmbunătățite și a lansat noi soluții, inclusiv VPP-uri la cheie. Mandatul său a culminat cu vânzarea AutoGrid către Uplight în primul trimestru al anului 2024. Experiența colectivă a lui Llanes îmbină o misiune comună de digitizare și modernizare a rețelei, consolidând valoarea pe care Schneider Electric și ecosistemul său de companii de portofoliu, investiții și parteneri o aduc industriei. Această evoluție permite comapaniei să se extindă mai rapid și mai larg, generând perturbări și transformări în sprijinul tranziției energetice.

Cu un portofoliu unic care permite rețelele viitorului, Schneider Electric oferă soluții complete pentru operarea rețelei, ADMS, DERMS și managementul activelor, rețelelor și performanței, abordând provocările industriei într-o abordare holistică și modelând un ecosistem energetic mai democratizat.

Llanes a ocupat funcții anterioare la Schneider Electric, inclusiv vicepreședinte, National Sales Force și vicepreședinte, Channel Business Development & Strategy. În ambele roluri, el a permis cu succes transformarea strategică și creșterea companiei.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment