LOADING

Type to search

STIRI

Schneider Electric anunță câștigătorii Sustainability Impact Awards 2023 în România

Share

Schneider Electric a anunțat câștigătorii Sustainability Impact Awards 2023 în România. Partenerii care au obținut rezultatele cele mai bune anul trecut au fost Synotech Global Services România și QUARTZ MATRIX.

QUARTZ MATRIX, cu o experiență de 30 de ani în piața românească B2B, a fost premiată pentru consecvența sa în inovație și pentru contribuția remarcabilă în ceea ce privește eficiența energetică și reducerea emisiilor de carbon. Cu produsul său de vârf, QLEAP, compania a reușit să ofere soluții inteligente pentru optimizarea consumului de energie, ajutând clienții să își atingă obiectivele de decarbonizare și să devină mai ecologici.

În contextul crizei energetice și a fluctuației prețurilor la energie, QLEAP este unul dintre cele mai noi și complexe produse software, dedicat eficienței energetice și performanței echipamentelor, care a pornit de la nevoia companiilor de a avea o privire globală asupra business-ului, pentru o coerență cât mai mare asupra cheltuielilor, a eficienței, dar și pentru un control sporit asupra emisiilor de dioxid de carbon.

„Suntem mândri să fim recunoscuți pentru contribuția noastră la sustenabilitate și inovație. Premiul Sustainability Impact Awards 2023 este o validare a angajamentului nostru de a oferi soluții tehnologice de înaltă calitate și de a ne implica într-o luptă comună pentru un viitor mai sustenabil”, spune Mihai Suchar – Director General QUARTZ MATRIX.

Synotech Global Services România, o companie specializată în proiectarea și construcția de centre de date, a fost distinsă în acest an pentru abordarea sa inovatoare și responsabilă în gestionarea resurselor naturale și în proiectarea infrastructurii tehnologice sustenabile. Prin eforturile sale, Synotech demonstrează că eficiența energetică poate merge mână în mână cu performanța și fiabilitatea.

„Sustenabilitatea este în centrul a tot ceea ce facem la Synotech. Suntem dedicați nu doar construirii de centre de date de ultimă generație, ci și protejării mediului înconjurător și contribuirii la obiectivele Net Zero. Acest premiu este o recunoaștere a angajamentului nostru și o încurajare pentru continuarea eforturilor noastre în direcția unei lumi mai sustenabile”, spune Costin Craciunoiu – Director Tehnic Synotech Global Services România.

Synotech Global Services România este un performer de top, nu numai în ceea ce privește sustenabilitatea, ci și la nivel de business, fiind unul dintre partenerii ce dețin cel mai înalt nivel de certificare acordat de către Schneider Electric România în zona centrelor de date, ELITE Data Center Partner. În 2022, Synotech Global Services România a fost recunoscut drept unul dintre cei mai sustenabili parteneri ai Schneider Electric, în România, în urma participării în cadrul Schneider Electric Global Award Recognition Program.

„Ne bucurăm să îi felicităm pe partenerii noștri, QUARTZ MATRIX și Synotech Global Services Romania, pentru câștigarea premiilor Sustainability Impact Awards 2023. Aceste recunoașteri subliniază importanța acțiunilor responsabile în promovarea unui viitor mai verde, în niște domenii tehnologice cheie, unde evoluția depinde de administrarea responsabilă a energiei. Împreună, continuăm să punem accent pe soluții tehnologice de ultimă oră și practici sustenabile, pentru a contribui la succesul de durată al clienților noștri”, a spus Traian Petric, Secure Power Director Schneider Electric România, Armenia & Republica Moldova.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *