LOADING

Type to search

STIRI TECH

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Share

BenQ anunță că proiectorul său de gaming, model X3000i, a câștigat prestigiosul premiu EISA. Datorită abilităților sale de gaming, X3000i este premiat cu distincţia “EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 în categoria Home Theatre Display&Video”.

Juriul EISA a ales proiectorul X3000i drept câștigător al premiului spunând:

Reprezentând aproximativ 60 dintre cele mai apreciate reviste electronice de larg consum din 30 de țări din întreaga lume, Expert Imaging and Sound Association (EISA) a acordat premii din 1982 celor mai inovatoare, avansate și de ultimă generație produse din categoriile lor.

Jocurile sunt redate folosind 100% din spectrul de culoare DCI-P3, susţinut de tehnologia CinematicColor™ de la BenQ. Imaginea este acompaniată de un sunet susţinut de sistemul audio de la treVolo şi un input lag de doar 4ms, permițând gamerilor să se bucure de realismul din jocurile open-world.

Pentru o experiență de gaming cu adevărat captivantă, X3000i introduce jucătorii în intriga jocului printr-o gamă de  culorile autentice și echilibrate, rezoluția 4K, luminozitatea de 3000 ANSI Lumeni şi un contrast ridicat de 500.000:1 cu algoritmi Dynamic Black. Nu lipseşte de aici nici suportul HDR10/HLG, care asigură performanțe vizuale pregătite pentru viitor, în timp ce sursa de lumină cu 4 LED-uri și calibrare automată a culorii garantează ani buni de utilizare. În plus, toate acestea sunt combinate cu un control fără lag oferit de un timp de răspund de doar 4ms la o rată a cadrelor de 240Hz.

Imaginile de calitate au nevoie și de un sunet pe măsură, de aceea X3000i integrează un sistem audio stereo cu difuzoare de 5W, reglate de echipa audio treVolo de la BenQ și îmbunătățite de Bongiovi DSP (procesor de semnal digital) cu o dinamică și detalii sonore excelente pentru un sunet 3D. Pentru o experiență audio superioară, sunetul poate fi transmis unui sistem extern folosind HDMI eARC.

Realitatea tuturor interacțiunilor poate fi descoperită în continuare prin jocurile FPS, eSports sau open-world, deoarece X3000i este echipat cu moduri de joc prestabilite și special concepute pentru fiecare tip de joc. Profunzimea, claritatea, definiția și prezența muzicii de fundal cu bas profund, voci clare, pași care se apropie, sunt detalii pe care jocurile le oferă și proiectorul le pune în evidență. Aceste setări calibrate cu atenție sunt aplicabile și la modelele TK700STI și TK700, completând astfel gama de proiectoare dedicate jocurilor.

BenQ X3000i se potriveşte perfect în orice sală de gaming, având un zoom reglabil de 1.3x, keystone 2D, conectivitate AV avansată, dar și o sursă de lumină formată din 4 LED-uri care oferă 30.000 ore de funcționare sau 10 ani, fără a fi nevoie de înlocuirea lămpii.

X3000i este disponibil la un preț recomandat de 1999 euro.

Tags:

You Might also Like